Розробка інтернет магазину у Львові :: Вартість – від 2000$.
Останні роботи:

Якщо ви впевнені у своїх силах як бізнесмен, і вже вирішили, що саме хочете продавати, приходить час пошуку необхідного торгового майданчика. Ціни на оренду «кусаються», і окупити приміщення в перший час практично нереально. Але ж є й інший спосіб торгівлі: через Інтернет. Форма інтернет-магазину для реалізації товару підходить як починаючому бізнесменові, так і великій компанії. Працюючи практично без витрат на утримання, такий магазин здатний приносити непоганий прибуток.

Розробка інтернет магазину у Львові – обираєм домен

Ціни на розробку інтернет магазину у Львові
Відкрити власний інтернет магазин просто, так само просто його обслуговувати. Для того, щоб він відкрився і міг почати роботу, на першому етапі буде потрібно придумати йому назву: воно повинно бути досить звучною, але не химерною, по можливості відповідати тематиці продаваного товару. Коли назва придумана, буде потрібно зареєструвати для магазину домен – ім’я в мережі. Добре, коли вибрана вами назва магазину збігається з доменним ім’ям.

Розробка інтернет магазину Львів – яку систему обрати?

Після того, як творчий етап закінчено, настає час вибору інтернет-магазину як інтелектуального продукту. Існує багато видів різних «CMS», за допомогою яких здійснюється наповнення сторінок контентом, відбувається внутрішнє редагування. Від того, який з магазинів ви розміщуєте на своєму сайті, залежить як його зовнішній вигляд (віртуальна вітрина з товаром), так і ступінь комфорту ваших покупців, а вони це цінують, повірте. Вибір того чи іншого різновиду інтернет-магазину – найбільш важливий етап для створення вашого нового робочого місця.

Ви можете як купити готовий скрипт інтернет-магазину, так і завантажити з мережі безкоштовний. Природно, з останнім магазин не можна буде назвати повноцінним джерелом доходу, адже його ефективність прямує до нуля: його не можна налаштувати під ваші потреби, і його практично ніяк не виділити з числа конкурентів. Готовий же проект не просто гнучкий і має безліч налаштувань (як ними користуватися, вас навчить його продавець або розробник), але і коштує не так уже й дорого – його ціна обчислюється з кількості додаткових функцій, а так само з того, чи зможете ви самостійно його встановити і налаштувати. Такими функціями можуть бути, наприклад, можливість залишати коментарі до товару чи сумісність магазина з базами даних 1С.

Розробка інтернет магазину Львів :: Дизайн сайту

Розробка інтернет магазину Львів
Після того, як інтернет магазин обраний, приходить час подумати над його зовнішнім виглядом, тобто дизайном. Дизайн сайту служить не просто для того, щоб магазин візуально подобався покупцеві, його мета також – забезпечити функціональність сайту в цілому. При покупці скрипта, продавець може вам запропонувати також розробку дизайну. Вам не обов’язково погоджуватися, якщо ви вже знайшли непоганого дизайнера на стороні. У будь-якому випадку, ви повинні мати вибір.

Розробка інтернет магазину у Львові :: Можливості оплати

Думаючи про те, яким буде ваш інтернет магазин, подумайте про способи розрахунку з покупцями і доставці товару. Не полінуйтеся відкрити рахунок у банку, завести електронні гаманці, наприклад, Webmoney, Яндекс-гроші та інші. Чим більше варіантів оплати у покупця, тим у більшої їх кількості з’явиться бажання купити саме у вас. Не забувайте перевірити, чи підтримує ваш скрипт магазину той чи інший спосіб електронного переказу. Крім передоплати, ви можете відправляти покупки поштою післяплатою або доручати це питання кур’єру.

Успіх від розробки інтернет магазину у Львові залежить від оперативності доставки, своєчасної закупівлі товару, хороших позицій по пошуковим запитам (просування сайтів Львів). І тоді з часом, ви зможете розширити свій бізнес, відкрити нові інтернет магазини та їх представництва оффлайн.