Що слід знати щодо хостингу?

s76Для відображення сайту в мережі йому в першу чергу потрібно місце, де він буде розташовуватися (хостинг). Для цього на віддаленому сервері відводиться місце, куди будуть закачані створені вами файли. Коли користувач зайде на ваш сайт він побачить його точно в такому вигляді, як він відображався на вашому локальному комп’ютері.

Слід знати, що хостинг буває як безкоштовним, так і платним. Зрозуміло, безкоштовний хостинг, має недоліки. Одним з них є довге і не зовсім милозвучне ім’я. З цим можна змиритися, але якщо у вас комерційний проект або сайт про заробіток, то навряд чи у користувачів викличе довіру інформація, розташована на безкоштовному хостингу з незрозумілим доменним ім’ям. Крім цього для окупності на всі розміщені на безкоштовному хостингу сайти поміщається реклама, яка не завжди може відповідати тематиці сайту і вписуватися в дизайн.

Також безкоштовний хостинг не надає послуг властивих платному, багато з яких  необхідні для роботи сучасного сайту. В приклад можна поставити CMS (система управління вмістом), безкоштовні хостинги не вітають їх присутність, хоча більшість сучасних сайтів створюються на їх основі. Слід зауважити, що крім безкоштовного використання деякі хостинги надають безстроковий акаунт, а це є значним плюсом.

Єдиним мінусом платного хостингу можна вважати те, що за нього доводиться платити. Однак його гідності переважують цю маленьку неприємність.

Одна з переваг це величезна кількість компаній, що надають платні послуги, що передбачає широкий вибір як тарифних планів, так і функціональних можливостей.

s77Дуже зручною послугою є наявність поштової скриньки з ім’ям вашого домену, так як на сайті створюється сторінка зі зворотним зв’язком, то з часом з’являється багато спаму, за допомогою наданої поштової скриньки ви захистите свою основну поштову адресу від такої неприємності особливо це актуально при наявності декількох сайтів .

І найприємніше те, що ніхто не повісить без вашого дозволу жодного банера, а наявність сервісів готових викупити місце на вашому сайті для розміщення реклами дозволить вам заробити і окупити послуги хостингу.

Замовити розробку сайту Львів – 063-238-14-95