Для чого компаніям потрібен корпоративний сайт?

  • Активне залучення клієнтів в мережі Інтернет;
  • Зміцнення іміджу компанії серед потенційних клієнтів і партнерів;
  • Зручне для користувачів представлення інформації про ваші товари і послуги;
  • Створення додаткового джерела інформації про вашу компанію, її діяльність, продукти та послуги;
  • Створення додаткового каналу зв’язку для потенційних і поточних контрагентів компанії;
  • Організація і спрощення роботи представництв вашої компанії, що знаходяться в різних містах і країнах;
  • Координація роботи з клієнтами, партнерами, дилерами.

Створення корпоративного сайту у Львові – це ефективний маркетинговий інструмент, на якій зав’язана вся активність компанії, здійснювана в мережі Інтернет. Саме тому створення корпоративного сайту – це не просто набір сторінок з інформацією про вашу компанію, це і безліч функцій, які дозволяють сайту бути джерелом зростання бізнесу, збільшення продажів і створення та підтримки позитивного іміджу вашої компанії.

Розробка корпоративного сайту Львів:

  1. Високотехнологічні рішення в області веб-дизайну та програмування. При розробці корпоративних сайтів ми враховуємо такі важливі фактори, як особливості бізнесу кожного клієнта, а також особливості поведінки користувачів в інтернеті, завдяки чому ми створюємо рішення, які відповідають всім вимогам сучасного дизайну та створення зручного веб-інтерфейсу.
  2. Web-інтеграція. Розробка корпоративного сайту – це не просто набір текстових сторінок, це повноцінна web-інтеграція бізнес-процесів компанії. Суть web-інтеграції полягає у впровадженні на сайт різних корпоративних додатків, внутрішньої інформації компанії, бухгалтерських та облікових програм, CRM-систем (систем управління взаємодією з клієнтами), для користування якими досить лише запустити звичний інтернет-браузер і увійти в закритий розділ сайту компанії .
  3. Багатий досвід розробки корпоративних сайтів.
  4. Адаптивний дизайн. Сьогодні з кожним днем росте число мобільних користувачів інтернет. Якщо ви не хочете втратити істотну частину вашої аудиторії, і завжди бути на крок попереду конкурентів, вам варто задуматися над розробкою адаптивного сайту.
  5. Зручні інструменти для управління сайтом. Створення корпоративних сайтів здійснюється з використанням як популярних систем керування сайтів (СКС), так і з використанням власних СКС. Наші СКС дозволяють швидко і легко керувати сайтом, оперативно міняти контент і вносити зміни на сторінках сайту будь-якої складності, у тому числі і візуальний. Освоєння системи буде доступно співробітнику будь-якого рівня і не вимагає спеціальних компетенцій, також варто відзначити, що створений веб-ресурс буде одразу оптимізований для подальшої розкрутки сайту.

Етапи розробки корпоративного сайту у Львові

1. Визначення цілей і завдань сайту, вивчення бізнесу клієнта

Ми вивчаємо сферу діяльності нашого клієнта, щоб зрозуміти ваші конкурентні переваги, вашу цільову аудиторію, на яку і буде орієнтований ваш сайт. Щоб виходячи з цього поставити чіткі цілі та завдання створення корпоративного сайту у Львові. Мета повинна бути об’єктивною і практичною, вписуватися в загальний маркетинговий план розвитку компанії.

2. Складання комерційної пропозиції

На основі отриманої та проаналізованої інформації про клієнта, ми готуємо вам комерційну пропозицію, в якому описуємо загальну концепцію сайту, розставляєм акценти, пропонуємо структуру і наше бачення, як найбільш раціонально організувати представлення вашої компанії, вироблених товарів чи послуг. У комерційній пропозиції ми розповімо про переваги співпраці з нами і представимо приклади робіт схожої тематики.

3. Підготовка договору та технічного завдання

4. Розробка дизайну головної і внутрішніх сторінок

5. Верстка сторінок і інтеграція системи управління вмістом сайту (CMS)

На розроблювані нами сайти ми встановлюємо зручну і функціональну систему управління вмістом, яка забезпечує інтуїтивно просте управління сайтом з боку клієнта.

6. Наповнення готового сайту контентом, тестування на предмет можливих помилок

7. Пошукова оптимізація і просування сайту.

Ваш сайт може і повинен приносити прибуток! Навіщо створювати сайт, якщо в результаті його ніхто не побачить? Пошукове просування сайтів Львів – це один з найдешевших способів залучення клієнтів. Ми будемо раді вам у цьому допомогти!

Розробка сайтів Львів