Скільки коштує просування сайту?

Скільки коштує просування сайтуБагато компаній, що надають послуги з просування сайтів визначають вартість своїх послуг за чітким алгоритмом.

1. Використання Яндекс.Директ

При використанні спеціального інструменту оптимізатори визначають вартість інтернет-реклами в системі Яндекс.Директ. Її можна визначити як свого роду вимірювальну шкалу конкуренції, оскільки вартість одного кліка встановлюється ринком через аукціон між рекламодавцями.

Також має важливе значення те, що це дає можливість співвіднести фінансові кошти на просування сайту та фінанси, які витратив би клієнт, орієнтуючись на Яндекс.Директ.

2. Оцінка сайту замовника

Ще на етапі розробки сайту слід взяти до уваги той факт, що в подальшому його потрібно буде просувати. Але крім структури сайту, необхідно відзначити ще кілька чинників:

  • Вік домену
  • Карта сайту
  • ТІЦ
  • Засіб пред’явлення інформації (текст / графіка)
  • Обсяг контенту з високою унікальністю

3. Оцінка рівня конкуренції

Конкуренція – це один з основних критеріїв встановлення ціни розкрутки. Залежно від тематики, конкуренція може бути різною.

Головний інструмент оцінки конкуренції – це вивчення видачі пошуковою системою за наявними ключовими словами, а так само вивчення методів і засобів просування сайтів конкурентів. Для цього добре підходить wordstat.yandex.ru.

Скільки коштує просування сайту4. Договір про гарантії

Бюджет кампанії безпосередньо залежить від того, наскільки суворі гарантії вимагає прописати в договорі клієнт. Іноді клієнту необхідно перше місце, іноді досить і третього, іноді десятого. Відповідно до цього змінюються терміни і ціна даного підприємства. Гарантії є фактором ризику, а додатковий ризик вимагає додаткової оплати.

Необхідно запам’ятати один важливий момент – фахівець з інтернет-реклами ніколи не дасть вам стовідсоткової гарантії отримання позиції ТОП-1. Ту чи іншу позицію можна гарантувати з певною часткою ймовірності.

З огляду на сукупність усіх цих особливостей, оптимізатор і встановлює кінцевий розмір бюджету.