Якщо ви плануєте володіти сайтом, який буде дійсно корисний вашому бізнесу, вам буде потрібно час від часу щось на ньому змінювати, додавати або прибирати. Це не просто зробити без спеціальних знань програміста, адже перестановка навіть одного символу може просто на просто розвалити весь сайт. Однак, якщо ви замовили сайт разом з системою управління ним, все відразу стає просто і необтяжливо: така система вимагає мінімум спеціальних знань, і доступна до освоєння навіть людині, яка не надто товаришує з комп’ютерами.

Система управління сайтом. На даний момент існують як «коробкові» версії (з набором функцій як потрібних, так і непотрібних), так і написані під замовлення для потреб конкретного сайту. Зрозуміло, чим складніша структура вашого сайту, тим більш складну систему адміністрування вам запропонують. Не варто цього побоюватися – раз ви готові до сайту з широкими можливостями, ви будете готові і до великої роботи з ним.

У систему управління сайтом входить не тільки управління вмістом сторінок, з її допомогою можна створювати розділи, нові сторінки сайту, керувати навігацією і файлами для завантаження. За допомогою розділу адміністрування можна відстежувати статистику відвідуваності сторінок і сайту в цілому. Більшість систем управління забезпечені також системою резервного копіювання на випадок хакерських атак чи інших пошкоджень сайту.

Система управління сайтом

Для доступу до розділу адміністрування можна задати паролі для декількох користувачів, при цьому кожного можна наділити правами з різними можливостями редагування сайту. Таким чином, якщо даний інтернет-ресурс обслуговує кілька співробітників (а це необхідно таким великим проектам як, наприклад, інтернет магазини), кожен з них набуває відповідальність за стан контенту в тій частині сайту, до якої у нього є доступ.

Також системи управління сайтом дозволяють програмно реалізовувати деякі засоби автоматизації, наприклад, перетворювати і публікувати на сайті бази даних, збережені в таблицях Excel або 1C, що найбільш актуально для швидкого оновлення позицій товару та їх цін.

Статичний сайт не може стати популярним місцем, в тому числі, у пошукових систем, навіть якщо забезпечений унікальним контентом і вигідними ціновими пропозиціями. Статичність зовсім не сприяє просуванню сайтів Львів. Тому має сенс замовити, разом зі створенням сайту, створення розділу адміністрування сайту. Це не просто полегшить життя вашому мережевому ресурсу, але і значно здешевить його зміст, адже вам не потрібно буде регулярно оплачувати послуги кваліфікованих програмістів.

Розробка сайтів Львів – 063-238-14-95