Розробка інтернет-магазину під ключ

Давно мріяли про свій інтернет-магазин, і все ніяк не наважувалися звернеться до фахівців по створенню сайтів. У цій статті ми покажемо, як можна з легкістю створити свій сайт для продажу товарів, а якщо Вам здасться все це важким, ви завжди зможете звернутися до нас за допомогою.

Крім цього, покажемо які ви зможете використовувати канали для просування вашого проекту в інтернеті. І не забувайте, що розробка будь-якого електронного магазину починається з ідеї. Якщо ви давно мрієте про свій інтернет-магазин автозапчастин, одягу, косметики або дитячих товарів, а може ви знайшли вигідних постачальників товарів на техніку (мобільні телефони і тд) – ця стаття дозволить здійснити ваші ідеї.

Digital Online Marketing Commerce Sale Concept

План по створенню сайту для продажу товарів:

  1. Сформувати ідею (що будете продавати на сайті)
  2. Вивчити конкурентів майбутньої ніші
  3. Знайти постачальників товарів, які запропонують кращий асортимент і дешевше, ніж у ваших конкурентів
  4. Визначити який повинен бути майбутній функціонал у вашого магазину (види доставки та оплати, який шаблон краще використовувати, наскільки буде зручний сайт для SEO і тд)

Але ви повинні не забувати, що основа будь-якого старту – передбачуваний дохід в майбутньому. І пам’ятайте, що чим вище конкуренція, тим у вас буде нижче націнка на товар, тому до аналізу ринку потрібно підходити ретельніше.

Більшість підприємців, які тільки загоряються цією ідеєю, ще слабо все уявляють, в цьому випадку їм допоможе інформація на нашому блозі + ми можемо надати консультацію, якщо знадобитися.

Що повинно бути на старті у вашого сайту:

  1. адаптивний шаблон,
  2. зручна навігація,
  3. інформація про власника магазину,
  4. широкий асортимент товарів,
  5. гарантія товарів,
  6. доступні ціни,
  7. плюшки (безкоштовна доставка, накопичувальні і персональні знижки).

Все це дозволить на старті вашого проекту виділитися серед інших сайтів, які пропонують схожий товар.

 

Етапи розробки інтернет-магазину:

  1. 025Вибрати майбутню платформу, на якій і буде створюватися ваш сайт з продажу товарів
  2. Знайти адаптивний шаблон
  3. Підібрати необхідні модулі для розширення функціоналу
  4. Купити доменне ім’я та хостинг
  5. Все це зібрати
  6. Залити товари і перевірити роботу сайту

Ми вже робили порівняльний аналіз двох cms, з точки зору SEO, фінансових витрат і функціоналу. Прочитавши огляд, ви зможете визначитися, що повинно бути на старті у вашого магазину.

Тому, якщо ви плануєте робити самостійно інтернет-магазин, тоді придивіться до Opencart. Сама платформа поширюється в інтернеті – безкоштовно і скачати її можна за цією адресою – myopencart.com/downloads.

Після вибираєте потрібний шаблон. Купуєте і встановлюєте. Список платних шаблонів – https://opencartforum.com/files/category/11-platnye-shablony/

Підбираєте для розширення функціоналу магазину додаткові модулі. Ознайомитися з переліком зможете за адресою – liveopencart.ru. І не забувайте, що для стабільної роботи вам знадобитися хостинг і доменне ім’я, а замовити зможете тут – goo.gl/CEpsjc.

А якщо вам лінь у всьому цьому розбиратися, ми можемо зі свого боку запропонувати розробку інтернет-магазину, де вже включений широкий функціонал за доступні гроші!

Скільки коштує розробка інтернет-магазину

Що входить в ціну:

  1. Шаблон, який відмінно працює на ПК і смартфонах + бистра швидкість завантаження;
  2. Зручне адміністрування сайту;
  3. Підтримує наступний функціонал: зворотний дзвінок; купити в 1 клік; накопичувальні знижки; експорт і імпорт yml; фільтри товарів; комплект товарів; seo-генерація за шаблоном заголовків, описів;
  4. Приват24 і оплата картою (LiqPay);
  5. Інтеграції з Новою Поштою, Делівері, Укрпоштою, Автолюксом, Інтаймом;
  6. Інтеграція з 1С, RetailCRM, ТОРГСОФТ, amoCRM;
  7. Налаштування robots.txt, sitemap;
  8. Експорт товарів в Google Merchant;
  9. Інтеграція з Rozetka.ua;
  10. Вивантаження товарів на Prom, Hotline, Price.ua;
  11. Багатомовність і мультивалютність;
  12. Вивантаження електронних пошт клієнтів в MailChimp і Unisender;
  13. Терміни створення 2-3 дні

І це все за 10000 грн + 500 грн щомісячний платіж

Розробка і просування інтернет-магазину

026У своїх попередніх статтях «Як відкрити інтернет-магазин» і «Як створити інтернет-магазин», ми трохи згадували про просування своїх проектів в інтернеті. Але так склалося, що в багатьох країнах уряд постійно втручається в економіку, що позначаються негативно на розвитку e-commerce.

Ситуація в Україні. Давайте звернемося до даних liveinternet.ru розділ – Товари і послуги, так ось інформація за червень 2017 року показує частку Google – 81%, а Яндекс – 16%. Звідси випливає, що ваш сайт повинен буде просуватися в першу чергу під Google.

А як це зробити, ви зможете дізнатися прочитавши статтю – «Просування сайту в Google». З соціальними мережами ситуація наступна: Вконтакте-56%, Facebook-40%, але не забувайте про Ютуб і Інстаграм!

На що ще варто звернути увагу власникам майбутніх інтернет-магазинів:

  • Юзабіліті. Навіть якщо у вас адаптивний шаблон, це не означає, що він зручний користувачам. Потрібно перевірити швидкість завантаження, зручність на різних екранах телефонів, навігація, аналіз фону.
  • Структура. Найчастіше тут роблять, виходячи з досвіду і аналізу конкурентів. Тобто збирають майбутнє семантичне ядро і після виконують кластеризацию. Але не варто забувати, що основа майбутнього проекту – зручність для користувача!
  • Які документи потрібні для відкриття інтернет-магазину та оподаткування. Якщо ви тільки стартуєте і у вас дуже туго з бюджетом, варто розглянути реєстрацію вже після того, як встанете на ноги або ваші клієнти будуть вимагати цього від вас. А так часто підприємці вибирають – ФОП і 2 групу (податок 20% від мінімальної зарплати в Україні). Якихось особливих документів – не потрібно. З останнього «з 8 травня 2017 року всі продавці« технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному обслуговуванню »будуть зобов’язані використовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО)»

Крім цього, у кожного відвідувача мого блогу є доступ до всіх статей з просування інтернет-магазину: «Seo-оптимізація інтернет-магазину» і «Просування інтернет-магазину»

Ви завжди можете замовити просування вашого інтернет-магазину у нас.