Як СЕО-спеціалісти допоможуть у просуванні молодого сайту? Розглянемо детально нюанси, з якими стикаються компанії в спроби просунути проект в Інтернеті. Тільки володіючи професійними навичками і знаннями можна за короткий час показати хороші результати. Вивести сайт в ТОП пошукової видачі під силу тільки професіоналам.

Фахівці СЕО-агентства допоможуть молодому інтернет-проекту отримати перевагу перед сайтами конкурентів. На сьогоднішній день споживачі звертаються до Інтернету в пошуку необхідної інформації, коли необхідно отримати консультацію. Для сайтів, які ще стоять на старті свого розвитку в Інтернеті, простіше інтегруватися в суспільство. Необхідно чітко розуміти, як створюється і утримується позитивний імідж компанії в мережі. Не враховуючи всіх нововведень пошукачів і поведінкової реакції цільової аудиторії, неможливо утримати лідируючі позиції і зберегти стабільний дохід. Застосування інноваційних технологій допоможе отримати максимальну вигоду при мінімальних витратах. СЕО-оптимізація – це перша сходинка в просуванні нового сайту.

Як здійснюється SEO-оптимізація

Всі методи СЕО-оптимізації спрямовані на просування сайту в пошуковій видачі. Коли користувач введе запит, з пошукової бази будуть вибрані всі сторінки з відповідним вмістом. Саме на цьому грунтується принцип роботи СЕО-оптимізації. Сторінки сайту наповнюються під інтереси користувачів, використовуються ключові запити потенційної аудиторії покупців. При індексації сторінок пошуковими машинами, сторінка відноситься до конкретного запиту або групі запитів. Щоб отримати максимальну вигоду для бізнесу, сторінки сайту повинні бути наповнені вмістом з ключами, які зроблять сторінку найбільш релевантною в пошуковій видачі.

Аудиторія користувачів інтернету неухильно зростає. На сьогоднішній день все менше людей звертаються до друкованих джерел інформації, щоб знайти необхідний товар чи послугу, користувачеві лише потрібно ввести відповідний запит. Результати пошуку користувач вибирає той сайт, який потрапив на очі. СЕО-оптимізація допоможе вивести посилання на сайт, як можна вище, щоб бути поміченими користувачами.

Незаперечні факти

Як власник сайту, Ви напевно знаєте, що цифри говорять голосніше слів. Розглянемо детально деякі факти про СЕО у вигляді статистичних даних:

  • У пошуку опису товарів і для порівняння цін, близько 61% користувачів користуються інтернет-джерелами;
  • Приблизно 44% покупців завдяки пошуковцям приймає остаточне рішення;
  • Близько 75% користувачів не йдуть у своїх пошуках далі однієї сторінки;
  • На місяць відбувається приблизно 131 млрд. запитів.

Найвагомішим аргументом є неухильне зростання користувачів. Але, окрему увагу варто приділити тому факту, що 75% користувачів не заходять далі першої сторінки в результатах пошуку. Так, якщо ваша сторінка знаходиться далеко за межами першої сторінки, можливо, Ви втрачаєте свої 75% потенційних покупців. Якщо не вжити жодних дій, Ваші позиції буду тільки падати. Чим менше відвідувачів заходять на Ваш ресурс, тим менший рівень доходів. Ось чому має сенс звернутися до професійних СЕО-оптимізаторів.

Які фактори впливають на рейтинг ресурсу

Насправді, багато СЕО-оптимізаторів не хочуть визнавати, що більшість алгоритмів роботи пошукових систем залишаються невідомі. Ніхто до кінця не знає, за яким принципом ранжуються сайти в пошуковій видачі. Крім того, різні пошукові системи використовують унікальні формули, відрізняється метод відбору сайтів в результатах пошуку. Один і той самий сайт може займати різні позиції в залежності від вибору пошукової системи. Проте, незважаючи на відмінності, є загальні правила, за якими сайти просуваються в пошуковій видачі.

По-перше, в просуванні сайту головну роль грає наповнення сторінок. Контент допоможе не тільки зайняти хороші позиції в пошуковій видачі, але і дозволить закріпити сторінку по ключовому запиту. Інформативне наповнення сторінок повинно мати хорошу щільність ключів. При індексації пошукові машини відносять сторінку до відповідного пошукового запиту. В результатах пошуку відображені сторінки ідентичні ключовому запиту.

Важливо не перестаратися з ключами на одній сторінці, але ідеально, коли на сайті є багато ключів. В хорошому СЕО-агентстві є копірайтери, які майстерно використовуючи ключі, пишуть тексти під інтереси користувачів. Крім наповнення сторінок, посилання сайту також є важливим моментом. Чим більше зовнішніх посилань ведуть до конкретного ключового запиту на Ваш ресурс, тим вище його авторитет. Природно, відіграє велику роль якість посилань. Набагато ефективніше мати кілька хороших посилань на авторитетних ресурсах, ніж посилання на маловідомих і погано відвідуваних сайтах.

Що таке органічне СЕО?

Органічне СЕО-це коли весь трафік на сайті генерується відвідувачами. Щоб не порушувати умов обслуговування пошукачами, слід відмовитися від автоматизації важливих процесів. Всі зусилля оптимізаторів спрямовані на залучення відвідувачів. Органічна видача дає довготривалий трафік. Розглянемо, чому краще використовувати органічне СЕО.

Всі зусилля, витрачені на штучне підвищення рейтингу, дають результат лише в короткостроковій перспективі. Органічне СЕО сфокусовано на створення якісного контенту. Вміст сторінок використовується для залучення цільової аудиторії, побудови посилань і генерації трафіку на ресурс.

Що ще більш важливо, органічне СЕО дає довготривалий результат в пошуковій видачі. Навіть у разі змін пошукової політики, сайт не потрапить під санкції і сторінки не потраплять у фільтр.

Очевидна вигода від професійної розкрутки сайту

Будь якому новоспеченому сайту потрібна допомога у просуванні, тільки так можна вибудувати ефективну стратегію і залучити інтерес цільової аудиторії. Судячи з наведеними вище даними статистики, основний трафік заходить на сайт з пошукових систем. На жаль, до послуг професіоналів звертаються тільки після того, як зменшився рівень доходу, і відвідуваність сайту різко впала.

Оптимізація сайту в пошуковій видачі

Якщо Ви плануєте запустити довгостроковий інтернет-проект, який займе лідируючі позиції в результатах пошуку, необхідно застосувати оптимізацію ресурсу. Неможливо отримати стабільний високий дохід без залучення цільової аудиторії. Хороша відвідуваність можлива тільки у разі оптимізації сайту під пошукові запити користувачів. Коли Ваші сторінки будуть наповнені контентом, можна розраховувати на високі рейтинги при ранжуванні.

В СЕО-агентстві Вам детально розпишуть всі необхідні заходи по залученню потенційних клієнтів, а також окреслять строки для виконання поставлених цілей. В залежності від тематики сайту, індивідуально під вимоги клієнта створюється план з розкручування ресурсу.

Бажаєте, щоб на Вашому сайті життя вирувало, і користувачі з цікавістю відвідували сторінки Вашого сайту? Якщо так, тоді має сенс використовувати ефективний інструмент інтернет-маркетингу, який надовго зачепить увагу потенційної аудиторії покупців. Якісний контент надовго закріпить Ваші позиції в рейтингу, це той випадок, коли час працює на Вас.

З допомогою контенту Ви заявляєте про себе, створюєте імідж компанії, дозволяєте покупцям бути ще ближче до Вас. А головна перевага інтернет-бізнесу – це своєчасність. Незалежно від часу доби, на першу вимогу, клієнт може отримати необхідну інформацію про продукт або послугу. Завдяки формі зворотного зв’язку, кожен потенційний покупець може задати питання спеціалісту або замовити зворотній дзвінок. Інтернет-маркетинг – це сукупність інструментів, які виведуть магазин на новий рівень обслуговування.

Перевага співпраці з нашим СЕО-агентством

Завдяки багаторічному досвіду просування молодих сайтів, ми гарантуємо ефективність розроблених СЕО стратегій. Ми допоможемо сайту зайняти високі позиції в пошуковій видачі: від створення ключевіков до заклику до дії. Крім того, наші фахівці нададуть детальний звіт про виконану роботу. Інклюзивний підхід дозволяє замовнику і виконавцю працювати в тандемі, узгоджуючи кожен новий крок за розкручування ресурсу.

Кожен замовник може розраховувати на індивідуальний підхід, в залежності від тематики ресурсу підбирається команда СЕО-фахівців та експертів в даній області. Навіть, якщо в сегменті Вашого бізнесу високий рівень конкуренції, ми допоможемо зайняти Вашу нішу. Вигідно підкреслюючи ваші сильні сторони, ми розповімо і покажемо, як дістати свою армію постійних відвідувачів. Заповнивши всі прогалини в проекті, ми створимо потужний контент, який приверне увагу пошукачів і користувачів. Завдяки спільним зусиллям, сторінки сайту нарешті дадуть максимальний пошуковий трафік.

Ми регулярно відстежуємо всі зміни на ринку інтернет послуг, тому пропонуємо ефективне обслуговування за конкурентними цінами. Ми не даємо порожніх обіцянок, тільки після аналізу стану ресурсу, ми визначаємо терміни і вартість розкрутки молодого сайту. Наші фахівці використовують новітні технології для просування сайту, в залежності від побажань клієнта розробляється унікальна схема розкрутки. В результаті співпраці обидві сторони отримують вигоду: Ви – максимальну відвідуваність і дохід; Ми – ще один успішний проект в портфоліо наших робіт.

Чотири кроки ефективної розкрутки сайту

Як правило, будь-який молодий сайт має свої недоробки. Це можуть бути і технічні недоліки і неправильно оформлена структура сторінок, але найчастіше це банальний брак якісного контенту. Наше СЕО-агентство зробить лише 4 кроки, щоб показати найкращий результат:

  1. Перший крок – аудит. Щоб перевірити працездатність сайту і правильність структури, наші фахівці проводять аудит. В результаті буде складено список недоробок, можливо, знадобиться зробити перекодування.
  2. Другий крок – аналіз ринку і сегменту. Фахівці детально вивчають стан ринку в сегменті замовника. Визначаються сильні сторони конкурентів, шикуються зв’язки, які будуть Вашою перевагою. На цьому етапі створюється ключовик, щоб звузити межі впливу;
  3. Третій крок – відбір і опрацювання ключових запитів. Сортування ключів по частоті появи: високочастотні, середньочастотні і низькочастотні. Необхідно встановити, які найчастіше з’являються, але мають низький рівень конкуренції. Такі заходи допоможуть отримати хорошеповернення на інвестиції (ROI).
  4. Четвертий крок – розробка стратегії. Формується детальний план дій, розподіляються ключі по сторінках сайту, створюється якісний контент, нарощується посилальна маса – це комплекс робіт СЕО оптимізації.

Консалтинг і SEO агентство

Для залучення трафіку на Ваш ресурс, наші фахівці використовують алгоритми роботи пошукових систем. Кожен сайт хоче зайняти лідируючі позиції в пошуковій видачі, але не кожному це під силу. Потрапити на першу сторінку в результатах пошуку можливо тільки з кваліфікованою допомогою.

Ми не перестаємо вдосконалювати навички та буквально живемо СЕО. Команда фахівців складається з професійних кадрів: письменники, програмісти, розробники, дизайнери та експерти в різних областях. Ми маємо досвід роботи в різному сегменті бізнесу, займалися просуванням ресурсів самої різної сфери діяльності. Головною метою є довгострокове співробітництво, довірчих і продуктивних взаємин із замовником.

Ми налагодили відносини і розвиваємо партнерські зв’язки з популярними видавництвами, знаменитими блогерами, журналістами і авторитетними експертами. Кредит довіри дуже високий, ми гарантуємо якість контенту і правдивість наданої інформації.

У роботі ми орієнтуємося на точні дані, надаємо замовнику достовірні дані, ми гарантуємо повну звітність дій: видимість, конвертація валют, аналітика, прибутковість і інші показники. Як правило, після зростання відвідуваності і рівня доходів, клієнти приймають рішення в подальшому інвестуванні в СЕО. Такий підхід забезпечить неухильне зростання позицій сайту в пошуковій видачі.

Наш принцип ціноутворення грунтується на щоденному таріфіцірованні, термінах на просування сайту, рівні конкуренції і поточний стан сторінок ресурсу. Завдяки багаторічному досвіду роботи, розуміння нюансів інтернет-маркетингу, контекстної реклами, пошукової оптимізації, веб-розробки, ми зможе молодий сайт вивести в ТОП видачі. Наші фахівці діють спільно, застосовуючи комплексний підхід до розкручування ресурсу. Будь-які дії починаються зі створення семантичного ядра, підбору ключів, виявлення ступеня конкуренції і аналізу технічної оснащеності сайту.

На нашому сайті представлена ​​вся необхідна інформація щодо оптимізації, виставлені деякі корисні інструменти СЕО, які у відкритому доступі для веб-майстрів. Також ми не перестаємо поповнювати штат працівників новими кваліфікованими кадрами. Якщо Ви володієте необхідними для СЕО-спеціаліста навичками і готові застосувати їх на практиці, будь ласка, надішліть своє резюме на нашу електронну адресу.

З чого починається бізнес в інтернеті

Коли Ви готові приступити до створення сайту, спочатку варто виділити бюджет на розкрутку ресурсу. Сама по собі присутність компанії в інтернеті не принесе доходу, якщо на сайт не заходять відвідувачі. Скористайтеся формою зворотного зв’язку або зателефонуйте за безкоштовними номерами телефону. Щоб отримати максимальний трафік, має сенс замовити послуги СЕО-спеціаліста.