Регіональна розкрутка сайту для залучення клієнтів

Плануючи бізнес в інтернеті, підприємець розраховує на максимальну прибуток і нескінченний потік відвідувачів. Пошукова оптимізація орієнтована на просування сайту в пошуковій видачі і на залучення цільової аудиторії. Якщо скористатися послугами професіоналів, витрати швидко окупляться.

Коли розкрутка не приносить очікуваного результату

На жаль, на сьогоднішній день чимало схем обману споживачів. Все більше сеошників, які використовують чорні методи оптимізації. Клієнт бачить результати «діяльності» оптимізації, оплачує послуги виконавця і на цьому співпраця припиняється. Справа в тому, що чорна оптимізація дає короткочасний результат. Крім того, чорні сеошники не виконують вимоги пошукових систем і маніпулюють видачею. Всі зусилля спрямовані на пошукові машини, а не інтереси користувачів. Чекати від такої оптимізації приплив відвідувачів не доводиться. Пошукові системи безжально борються з чорною оптимізацією, сайт може потрапити в кращому випадку в фільтр, а в гіршому – виключення з бази пошукачів.

Існує ще одна небезпека співпраці з недобросовісними сеошниками. В цьому випадку наголос робиться на закупівлю посилань, більша частина бюджету закладена на купівлю лінків. Помилково думати, що чим більше посилань, тим більше авторитет і вага сайту. Насправді, іноді дві якісні посилання з високим рівнем PR і ТІЦ, можуть принести більше результату, ніж маса посилань з менш популярних каталогів.

Якщо протягом трьох місяців сайт залишається на колишніх позиціях в пошуковій видачі і число відвідувачів стоїть на місці, швидше за все Ви звернулися не до тих фахівців. При гарній SEO-оптимізації в регіонах вже на другий місяць Ви бачите результати діяльності сеошників, сайт бере участь у ранжуванні за Вашим запитом, неухильно зростає відвідуваність і рівень доходу.

«Горе оптимізатори» зазвичай мають цілий арсенал відмовок з приводу простою сайту. Не витрачайте час даремно і відразу зверніться до професіоналів. Перш, ніж приступити до роботи фахівці перевірять сайт на працездатність і відразу озвучать, які недоробки заважають вийти в ТОП видачі. СЕО-оптимізатори не приховують свої плани, надаючи повний звіт своїм діям. На кожному етапі розкрутки, клієнт отримує повну інформацію про стан сайту на поточний момент, і які методи оптимізації будуть використані надалі. Наша компанія гарантує якість наданих робіт. Застосовуючи нові технології, ми в реальні терміни виведемо сайт в ТОП результатів пошуку.

Регіональне пошукове просування сайту

Пошукова видача залежить не тільки від запитів, але і регіональної приналежності сайту. Завдяки пошуковим технологій в ранжуванні беруть участь сайти з різним розташуванням. Результати пошуку в різних регіонах відрізнятимуться. Якщо компанія просуває свої послуги в конкретному регіоні, тоді має сенс саме в цій області і розкручувати свій сайт.

Звуження району просування сайту дозволяє максимально захопити увагу цільової аудиторії. Якщо вчасно не позначити рамки просування, можна витратити чимало фінансів на розкручування ресурсу в регіонах, до яких Ваша компанія не має ніякого відношення. Оптимізація ресурсу в конкретній місцевості принесе більший прибуток, дозволить сконцентруватися на потенційних покупцях.

Трафік зі всієї країни не матиме сенсу, якщо Ваша компанія функціонує лише в одному регіоні. Ваш бюджет буде витрачено з розумом, якщо конкретизувати свої цілі. Для нарощування зовнішньої посилальної маси немає сенсу купувати посилання на міжнародних порталах. Регіональне просування дозволить швидко отримати цільову аудиторію і перетворити, кожного відвідувача в покупця. При цьому ціна буде в рази менше, ніж за розкрутку сайту в масштабах країни.

Органічне СЕО – це комплексний підхід до оптимізації ресурсу: редагування, написання текстів, рерайт, розробка дизайну та багато іншого. Тільки такий підхід може забезпечити хорошу оглядовість сторінки при індексації. Знадобиться докласти чимало зусиль і часу, щоб вивести сайт в ТОП пошукової видачі.

Невід’ємною частиною будь-якого сайту є його наповнення. Для просування послуг необхідно залучити і зацікавити користувачів. Як для просування міжнародного або вітчизняного ресурсу, наголос робиться на якість контенту. Наші фахівці пишуть цікаві і що зручно читаються тексти, які захоплюють уяву і спонукають до дій. Навіть якщо у Вас немає уявлення, яким повинен бути текст, наші фахівці підберуть для Вас теми і пропишуть ключі в статті. Хороший текстовий вміст надовго закріпить сторінку в пошуковій видачі.

При перекладі з англійської мови, текст не втрачає зовнішню привабливість, логічний ланцюжок пропозицій зберігається. Структура тексту та зображення будуть ідентичні оригіналу. Наші фахівці переписують англійською мовою ре-дизайн контенту. Техніка просування багатомовного ресурсу відрізняється від одномовних сайтів. Ми зможемо перетворити нюанси в конкурентну перевагу для вітчизняної розкрутки.

Ми ніколи не застосовуємо методи чорної оптимізації, не маніпулюємо пошуковою видачею. В нашій роботі ми орієнтовані на довгострокові результати, тому використовуємо інструменти, які при будь-яких змінах в алгоритмі пошукової системи не приведуть сайт в бан-лист. Намагаючись обдурити пошукові машини, сайт покаже лише тимчасовий результат.

Всі інструменти чорної оптимізації працюють тільки при первинній індексації сторінок, при наступному скануванні – висока ймовірність попадання сайту в фільтр. Пошукові системи безжально борються з чорними оптимізаторами, тому ресурс може потрапити під санкції чи буде назавжди вилучено з пошукової бази. Якщо мова йде про новоспеченому сайті це не настільки відчутно, як якщо сайт існує роками і вже встиг отримати свою аудиторію шанувальників. Кожен підприємець самостійно визначає, чи варта така оптимізація таких втрат, щоб втратити контроль над сайтом назавжди.

Ми не даємо порожніх обіцянок щодо Топових місць у пошуковій видачі. Ми аналізуємо стан сайту, розробляємо стратегію просування, озвучуємо реальні терміни для попадання сайту в верхні позиції результатів пошуку. Ми враховуємо вихідні позиції сайту і визначаємо, скільки знадобиться часу, щоб підняти вгору. Неможливо з останнього місця в результатах відразу піднятися в ТОП. Якщо Вам пропонують саме такі послуги, будьте впевнені мова йде про чорну оптимізацію. Розкрутка сайту – це кропіткий процес, який вимагає уваги і регулярного оновлення показників. Поступово, але планомірно сайт вийде на першу сторінку видачі та займе свою нішу в бізнесі.

Оптимізуйте ресурс з допомогою нашого СЕО-агентства

Регіональне просування – ефективний метод для розвитку бізнесу і отримання максимального доходу в межах області. Головне завдання – це привернути увагу потенційних покупців, стимулювати до активних дій цільову аудиторію. Якщо бізнес займається реалізацією товарів або просуванням послуг у конкретному регіоні, тоді в його межах і варто розкручувати сайт. Не розпорошуйте свою увагу на регіони, в яких немає філій або представництв компанії.

Очевидні переваги співпраці з нами:

  • Ефективність. Найкраща реклама Вашого бізнесу це регіональне просування сайту.
  • Цільова аудиторія. Застосовуючи регіональну розкручування бренду, Ви отримуєте максимальний приплив потенційних клієнтів.
  • Вартість. При регіональному просуванні сайту вартість оптимізації значно нижче, ніж в масштабах країни.

Наше СЕО-агентство пропонує повний спектр послуг з просування ресурсу в масштабах одного регіону. Ми забезпечуємо гарантований результат, застосовуючи новітні технології оптимізації.

Наше агентство складається з професіоналів: письменників і програмістів, розробників та експертів різного напрямку діяльності. Незалежно від тематики сайту, команда підбирається індивідуально під технічні вимоги ресурсу і побажання замовника.Завдяки багаторічному досвіду роботи, ми готові надати якісне просування в пошуковій видачі за розумною ціною.

Ми гарантуємо:

  • Якість виконуваних робіт;
  • Розумне ціноутворення;
  • Стовідсотковий результат оптимізації;
  • Технічну підтримку сайту, оновлення змісту сторінок, поліпшення показників.

Для кваліфікованої консультації скористайтеся контактними даними, вказаними на сайті.  Ви можете задати нам питання в письмовому вигляді, надіславши електронного листа на електронну пошту.  Ми постараємося в короткі терміни відповісти на всі поставлені запитання і допомогти у вирішенні Вашого питання.