Просування сайтів Львів

Просування і розкрутка сайту – ДОСТУПНО І ПРОФЕСІЙНО

Просування сайту Львів
Прийнятна ціна і успішний досвід роботи в області просування сайтів дозволяють нам задовольняти запити найвимогливіших клієнтів . Крім просування сайту ми пропонуємо оптимізацію сайту.

ЯК ПРАЦЮЄ ПРОСУВАННЯ САЙТУ У НАС ?

Розкрутка сайту

  • Комплексна оцінка сайту . На даному етапі сайт проходить маркетинговий аудит і seo аудит . Перевіряється відповідність сайту бізнес моделі Замовника , повнота наданої інформації, її структурованість , зручність сприйняття та використання, а також наявність і коректність необхідних для пошукових систем елементів .
  • Рекомендації  по просуванню сайту. На підставі оцінки ми надаємо рекомендації щодо поліпшення показників конверсій і технічний аудит сайту.
  • Розкрутка сайту. Комплекс послуг по створенню і модернізації сайту , пошуковому просуванню сайтів , контекстної , медійної та іншим видам реклами .
  • Моніторинг зростання продажів. Оцінка ефективності розкрутки сайту на підставі web – аналітики і даних , наданих Замовником (кількість вхідних звернень , джерела , кількість продажів , сезонність тощо)

Просування сайтів у Львові та Україні

Як розраховується вартість просування web сайту ?

Вартість просування сайтів Львів розраховується виходячи з конкурентності. Ціна просування сильно залежить від тематики сайту та інших факторів. Ми із задоволенням проконсультуємо Вас по телефону з усіх питань стосовно просування та адмініструванню сайтів у м. Львів.