Просування сайтів Київ

Ви – київська компанія, яка успішно розвивається, з налагодженими партнерськими відносинами і стабільним місцем на ринку своєї діяльності.

Ви, як і всі Ваші конкуренти, та й взагалі компанії, що поважають себе, створили собі сайт-візитку, наповнили інформацією і «виклали» в Інтернеті …

А чи знаєте Ви, що цей самий сайт може працювати на Вас щодня (причому цілодобово), консультувати і зацікавлювати клієнтів, продавати в два-три рази ефективніше Ваших менеджерів?

що потрібно для цього зробити? Як зробити так, щоб багатомільйонні користувачі глобальної мережі дізналися про Вас і Вашої компанії?

Все просто – просування сайту Київ – це те, що потрібно Вашій компанії і успішному розвитку бізнесу. Завдяки просуванню Ваш сайт стане: відвідуємий, відвідуємий цільовою аудиторією, займе лідируючі позиції в пошукових системах. Сайт почне продавати!

Завдяки просуванню сайту Ваша компанія: буде отримувати більше клієнтів і звернень потенційних клієнтів, буде розвиватися прискореними темпами, буде економити на витратах на рекламу, стане лідером серед конкурентів, в середовищі Інтернет точно.

Тепер Ви розумієте, що просування сайтів Київ має стати одним з першочергових завдань у розвитку Вашої компанії, тому що Сайт може розкрутити весь Ваш бізнес!

 

Як розкрутити інтернет магазин

Інтернет магазини абсолютно справедливо вважаються одними з найбільш прибуткових і перспективних бізнес проектів в мережі. Продають віртуальні майданчики дозволяють економити на багатьох операційних витратах, які доводиться нести звичайним торговельним точкам, за рахунок чого досягається економія витрат з відповідним зростанням прибутковості. Грамотне управління інтернет магазином може зробити з нього дійсно успішний комерційний проект.

 

Але цього можна досягти тільки за однієї умови – якщо майданчик буде займати високі позиції у видачі популярних пошукових систем.

Як і навіщо розкручувати інтернет магазин в пошукових системах?

Високий рейтинг інтернет магазинів – це одна з пріоритетних цілей, яку необхідно досягти власнику проекту. Позиція сайту, що продає, в пошукових системах відіграє надзвичайно важливу роль. Зокрема, рейтинг інтернет магазинів обумовлює рівень їх доходності, а, значить, і прибутковості.

Від позиції, яку сайт займає у видачі пошукових систем, залежить кількість відвідувачів, які приходять на майданчик. Відвідуваність сайту визначає його можливості по отриманню доходу. За інших рівних умов більш ефективно працює та що продає майданчик, на який щодня приходить більше цільових відвідувачів, ніж на конкуруючий сайт.

Домогтися зростання відвідуваності сайту, що продає – означає подарувати йому ще більше можливостей для розвитку і процвітання. Але зробити це не так просто, як здається. Незважаючи на те, що популярні пошукові системи мають багатомільйонну призначену для користувача аудиторію, далеко не всі сайти можуть похвалитися видатними показниками відвідуваності.

 

Справа в тому, що перед кожним користувачем відкривається найширший вибір сайтів, присвячених цікавить його тематиці. І чим більше таких сайтів з’являється, тим менше стає ймовірність, що користувач вибере саме цей конкретний сайт. У зв’язку з цим виникає об’єктивна необхідність якось виділитися на тлі інших конкуруючих майданчиків мережі. А зробити це можна єдиним способом – підвищити позицію відображення сайту в рейтингу видачі популярних пошукових систем.

Сайти високого рангу завжди відвідуються в першу чергу, і часто саме на них закінчується пошукова сесія користувача. А це означає, що сайти, що займають верхні позиції у видачі, мають набагато більше шансів на те, що на них прийде достатня кількість користувачів, які зупиняться тут і придбають щось з товарного асортименту магазину.

У чому переваги розкрученого сайту, що продає?

Завидний рейтинг інтернет магазинів привертає величезну кількість бізнес орієнтованих людей не просто так. Просунуті майданчика в мережі – це все одно що розкручений популярний бренд в реальному економічному сегменті.

Під популярною торговою маркою можна випускати будь-яку продукцію, і вся вона буде автоматично сприйматися як якісна і надійна. Те ж саме справедливо і по відношенню до сайтів. Просунутий в топ сайт сприймається як лідер, який зумів випередити тисячі конкурентів. І все, що б не запропонував цей майданчик, за замовчуванням сприймається як краще з кращого. Тому майданчики, що займають лідерські позиції у видачі, завжди мають перевагу перед конкурентами в очах покупця.

На них приходить набагато більше відвідувачів, переважний відсоток з яких здійснює покупки вже під час перших відвідин, такі майданчики викликають більше довіри і мають у своєму розпорядженні до шопінгу. Крім успішної торговельної діяльності на просунутих сайтах Київ можна розгортати паралельні проекти – наприклад, диверсифікувати діяльність на два або більше суміжних напрямки, для кожного з яких передбачити окремий підрозділ.

 

Взагалі, популярний майданчик можна розширювати практично безмежно, додаючи туди все нові і нові види комерційної діяльності. Розкручені сайти Київ самі по собі є дорогим товаром – якщо бізнес в мережі набрид, і хочеться спробувати себе в чомусь іншому, то можна легко згорнути всі види комерційної діяльності та продати майданчик іншій особі на договірних підставах. Але не слід поспішати, адже сайт може приносити солідні доходи від таких додаткових видів діяльності, як, наприклад, реклама або посилання.

Розміщення зовнішньої посилальної маси і рекламної продукції на просунутих сайтах коштує досить дорого, що обумовлюється ефективністю таких заходів з метою просування. Тому охочих орендувати рекламні площі на популярних тематичних ресурсах мережі сьогодні хоч відбавляй. А високий попит при відносно низькій пропозиції, як відомо, формує досить високу ціну на такі послуги, що, безумовно, на руку власнику високо ранжируваного майданчику.

Як працює пошукове просування сайту

Зі збільшенням конкуренції та технологій пошукова пошукова система Гугл з нового року вводить в хід новий алгоритм ранжирування результатів пошуку Caffeine. Повністю картина не відома, але основні чинники вдалося з’ясувати. Нова версія пошукового алгоритму google приведуть можливо не до миттєвого, але досить об’ємному виходу з ТОП багатьох сайтів, що надалі приведе до перерозподілу. Потоку замовлень.

Якщо зараз найвищу вплив має:

  1. Зовнішні фактори (зовнішні посилання, зовнішні статті …)
  2. Оптимізація «Внутрішні чинники» (титли, поцентов найнасиченим …)
  3. Унікальність

З нового року Caffeine буде використовувати дещо інші чинники (в якому порядку невідомо але):

  1. Клікабельностьсайта (співвідношення унікальних відвідувань до кількості переглянутих сторінок)
  2. Із зовнішніх факторів остануться тільки «Посилання з розміщених статей» – Цітіруемость
  3. Унікальностьсодержімого сайту.
  4. Наявність медіа (фото, відео).

Більш детальну інформацію про те, що робити, як не потрапити в список “пішли” можна дізнатися зателефонувавши Нам або написавши листа. Ми зробимо аналіз Вашого сайту і надамо план дій.