Розкрутка сайтів
Просування сайтів Львів, зокрема корпоративного, в пошукові системи сьогодні один з головних способів залучити найбільшу кількість клієнтів. Фахівці нашої компанії впевнені, що розкручування інтернет-ресурсу – фундамент грамотної рекламної кампанії.

Чому ми лідери просування сайтів?

Причина №1. Наші фахівці готові до тривалого та плідного співробітництва

Велика кількість недобросовісних компаній, що займаються просуванням сайтів, обіцяє миттєвий ефект. Насправді такого результату досягти неможливо. Наприклад, відчутний «прорив» по високочастотним запитам досягається лише через 4 – 6 місяців. Ми пропонуємо довготривалу співпрацю, результатом якого є виведення Вашого інтернет-ресурсу в ТОП навіть по висококонкурентних запитах.

Причина №2. Узгодження

Всі наші рішення ми погоджуємо з замовниками. Справа в тому, що сучасна пошукова система з великою увагою ставиться до архітектури сайту. Іншими словами, аналізує, наскільки унікальним і корисним є контент. Щоб досягти необхідних показників, наші фахівці проведуть повний аналіз всіх факторів вашого веб-ресурсу.

Причина №3. Знаходження компромісів

Наші фахівці завжди докладають максимум зусиль, аби знайти альтернативний шлях вирішення будь-якої проблемної ситуації. Ми завжди повідомляємо клієнтам про внесені зміни і доробках на корпоративному сайті.

Причина №4. Вартість

Ціна просування інтернет-ресурсу залежить від безлічі факторів. Ми завжди надаємо повну звітність про виконані дії. В результаті, наші клієнти ніколи не переплачують понад встановленої суми.

Причина №5. Великий спектр пропонованих послуг

Фахівці працюють не тільки в сфері SEO-оптимізації, але і мають достатній досвід роботи в області, юзабіліті та послуги «Розробка сайтів Львів». Докладніше по кожному пункті:

Маркетинг

Компанія проводить цілий комплекс дій, пов’язаних з:

  • дослідженням цільової аудиторії;
  • аналізом конкурентного середовища;
  • знаходженням сильних сторін Вашої компанії;
  • вибудовуванням оптимальної стратегії підвищення попиту.

В результаті, продажу наших клієнтів значно зростають.

Юзабіліті

Просування сайтів в лідери:

  • дослідження структури сайту;
  • створення зручного інтерфейсу та навігації;
  • розробку грамотної системи пошуку.

Після проведення подібних процедур відповідна аудиторія проводить на сторінках вашого сайту більше часу. Пошукова система, в цьому випадку, буде виводити інтернет-ресурс в перших рядках пошуку.

PR

Просування сайтів
Фахівці стежитимуть за відгуками про сайт на сторонніх форумах і майданчиках, оперативно реагуючи на негативні повідомлення. Таким чином, буде створений приємний і позитивний імідж корпоративного сайту і бізнесу в цілому.

Наша компанія пропонує довгу та плідну співпрацю. В результаті нашої роботи сайт вийде в ТОП пошукових систем. Зауважимо, що просування є «поступальним» процесом. Іншими словами, вимагає зусиль не лише з боку оптимізаторів, а й з боку клієнтів. Ми завжди готові допомогти Вам досягти високих успіхів у бізнесі.