Розкрутка сайтів
Просування сайту статтями є одним з найбільш ефективних методів розкрутки сайтів та блогів різної спрямованості. Разом з тим, даний спосіб вимагає більше вкладень фінансів і зусиль. Контент повинен бути не просто скопійований зі сторінки конкурента, але мати високу ступінь унікальності і якісне оформлення, інакше пошукові системи просто-напросто помістять ваш сайт на задвірки інтернет-простору. Наші фахівці мають великий досвід у просуванні сайтів різними способами, в тому числі статтями, і допоможуть вам уникнути багатьох проблем у цій сфері. Для того щоб ви могли мати загальне уявлення про важливість та обсяги надаваних послуг, перерахуємо лише деякі методи, які ми використовуємо в роботі, а також основні вимоги для успішного просування вашого ресурсу в Інтернеті.

Вибір теми для просування сайту статтями

Важливим моментом для розкрутки вашого сайту або блогу є вибір теми публікації. Зазвичай конкретна стаття не оповідає про все на світі, але розкриває який-небудь один напрямок у тій чи іншій сфері, інакше матеріал буде складно й нецікаво читати. Для того щоб просування сайту контентом принесло результат, до статті грамотно і збалансовано ми поміщаємо ключові слова і фрази (як з анкорами, наприклад, просування сайтів Львів, так і без них), що ведуть на відповідні сторінки сайту. Після цього вашу статтю і сам веб-ресурс можна буде легко знайти. Чим більше людей переходить за тематичними посиланнями, тим більшу вагу вони набувають, що і призводить до високої відвідуваності ресурсу. У такому випадку просування сайту можна вважати ефективним.

Незалежно від того, пишете ви статтю самостійно, або замовляєте матеріал нашим копірайтерам, ми подбаємо про те, щоб вона максимально відповідала певному пошуковому запиту і була SEO оптимізованим матеріалом, а не хаотичним набором фраз.

Обсяг матеріалу для статейного просування сайту

Що стосується обсягу статті, він не повинен бути надто великим, але й не зовсім скромним. Поширеною помилкою людей, що не мають достатнього досвіду в просуванні сайту контентом, є публікація заміток об’ємом в 400-500 символів, перенасичених ключовими словами і посиланнями. Пошуковики при цьому відразу відправляють подібні публікації в спам. Зазвичай середня кількість символів потенційно успішної статті становить від 2000 до 5000 і ми подбаємо про те, щоб обсяги матеріалів знаходилися в розумних межах.

Методи публікації статей

Наступним етапом є грамотне просування сайту контентом різними способами.
Просування сайтів
Гостьові пости та інтерв’ю – один з ефективних методів поширення своїх статей. Механізм втілення досить простий: на певних умовах ми домовляємося з яким-небудь більш-менш відомим блогером чи власником близького по тематиці сайту, що має високу відвідуваність про розміщення гостьового поста з посиланнями на вашу статтю або сайт. Дана операція взаємовигідна – блогер отримує контент, ви – посилання, після чого просування сайту за допомогою статей можна вважати успішним.

Просування сайту статтями відбувається і за рахунок публікації на сторонніх ресурсах своїх інтерв’ю. Як правило, журналісти, що публікують замітку з вашою участю, вставляють посилання, за якими можна дізнатися більше про вас і вашу діяльність.

Підсумовуючи вищесказане, слід зазначити, що просування сайту – процес відповідальний і трудомісткий. Для того щоб максимально спростити вам життя і забезпечити успіх вашому бізнесу, ми пропонуємо свої послуги, а саме – SEO оптимізація і просування сайту за допомогою статей. При мінімальних витратах ви вже найближчим часом отримаєте серйозний потік клієнтів і, відповідно, високий прибуток.