CMS bitrix на даний момент є одною з найпопулярніших систем керування для створення сайтів, так як універсальність даної системи управління і наявність у ній великої кількості стандартних компонентів дозволяють реалізувати практично будь-який проект – і створення сайту-візитки Львів, і повноцінний інтернет-магазин. Розробники даної CMS позиціонують її як найзручнішу, безпечну і універсальну систему управління вмістом сайту, тому розробку і просування сайту на бітрікс вибирають багато підприємців, які вирішили перенести свій бізнес у всесвітню мережу.

Особливості просування bitrix

Розкрутка сайтів
Просування сайту на bitrix має суттєві відмінності від розкрутки інтернет-ресурсів на інших CMS, так як дана система керування сайтом обладнана великою кількістю компонентів, що дозволяють редагувати сторінки і функціональні елементи сайту у візуальному режимі, без прописування програмного коду. У нашій компанії працюють програмісти та веб-розробники, що спеціалізуються на просуванні сайтів на бітрікс, і вони виділяють деякі особливості роботи з цією CMS, які необхідно враховувати при розробці та просуванню сайтів Львів. Даними особливостями є:

  1. Підбір хостингу для сайту. Деякі власники сайтів на цій системі вважають недоліком Бітрікс відносно низьку швидкість роботи інтернет-ресурсу, створеного на даній CMS. Однак насправді причина недостатньо швидкого завантаження сайту не в самій СКС, а в неправильно підібраному хостингу або в тому, що в процесі просування сайту на bitrix його оптимізація була проведена неналежним чином (не були видалені дублі сторінок, не були усунуті помилки або невживані функціональні елементи та ін.). У багатьох випадках просування сайту на bitrix фахівцями включає оренду виділеного сервера або установку власного сервера на майданчик дата-центру провайдера.
  2. Інтеграція сайту з 1С, програмним забезпеченням Microsoft Office та іншим ПЗ. Можливості CMS Бітрікс дозволяють інтегрувати в сайт бази даних 1С, компоненти Microsoft Office Excel, OpenOffice, причому імпорт даних проводиться в стандартних форматах для даних програм – CommerceML, XML та ін. Однак перед тим, як інтегрувати компоненти ПО 1С на сайт, фахівці завжди перевіряють структуру бази даних 1С, виявляють і усувають всі помилки і недоробки (неправильно заповнені поля в таблицях, невірний формат даних і ін. ), щоб при роботі сайту не було збоїв у функціонуванні інтегрованих компонентів.
  3. Розробка семантичного ядра і підбір ключових запитів для кожної окремої сторінки сайту. Грамотне просування сайту на бітрікс, завдяки особливості цієї системи, дозволяє швидко досягти хороших результатів, так як фахівці можуть прив’язувати окремі ключові запити до сторінок і розділів інтернет-ресурсу, а також оперативно вносити зміни в мета-теги і заголовки. Фахівці нашої компанії проводять детальний аналіз сайту, аналізують статистику переходів і поведінку відвідувачів на сторінках інтернет-ресурсу, і на підставі цих факторів підбирають ключові запити, щоб просування сайту бітрікс було найбільш ефективним.
  4. Розробка сайту Львів, а також дизайну і встановлення функціональних елементів (рядки пошуку, панелі сортування та фільтрації даних, форми зворотного зв’язку, стрічки новин та ін.). Досвід і професіоналізм наших співробітників дозволяє їм використовувати всі можливості бітрікс, щоб створити сайт, який буде максимально привабливим і зручним для користувачів, і при цьому буде відповідати всім побажанням і потребам його власника.

Просування сайту на Бітрікс

Просування сайтів
Ми знаємо, як в мінімальні терміни розкрутити інтернет-ресурс на бітрікс. Всі роботи, здійснювані при просуванні сайту на bitrix, можна розділити на два етапи:

  • внутрішня оптимізація інтернет-ресурсу (усунення помилок і дублів, оптимізація структури сайту, наповнення сторінок якісним унікальним контентом та ін.);
  • зовнішня оптимізація і просування сайту на bitrix в пошукових (написання та розміщення статей з посиланнями на сайт, оновлення посилальної маси та ін.).

Ми завжди використовуємо комплексний підхід до розкручування сайтів, так як тільки застосування одночасного комплексу заходів дозволяє зробити просування сайту бітрікс максимально ефективним і досягти значних результатів за мінімально короткий термін. Можливості Бітрікс і досвід професіоналів компанії – запорука ефективного та швидкого просування вашого сайту; перші результати роботи наших фахівців будуть відчутні вже через кілька тижнів, а через 3-4 місяці сайт почне займати лідируючі позиції.