Розкрутка сайтів
Ні для кого не секрет, що сьогодні, просування сайтів є одним з найдієвіших інструментів по залученню потенційних клієнтів на ресурс. Якщо порівнювати з іншими методами розширення клієнтської бази, то саме, SEO-просування сайту є одним з найефективніших способів.

Отже, ви вже здійснили просування сайту в ТОП-10 і вже встиг там протримаються якийсь час і Ваші прибутки вже істотно збільшилися, але як кажуть, “немає межі досконалості”, і наступним етапом є просування сайту в ТОП-3, адже тільки тоді, можна буде отримати максимум вигоди з сайту.

За статистикою, близько 80% людей у пошуку потрібної інформації відвідують тільки перші 3 сайти, які їм видає пошуковик, тому потрапити саме в цей ТОП мріють всі.

Люди замовляють просування в ТОП-3, тому що:

Тематика їх ресурсу неповністю розкрита і затребувана у вже існуючому ТОПі, вони готові вкладати в його розкрутку, щоб отримати потрібний результат.

Сайт (виходячи з конкретної тематики) вже себе реалізував і стабільно приносить дохід, але йому не вистачає “іміджу”.

Як бачимо, причин для просування сайту в ТОП-3 може бути багато і в кожного вона своя, одним хочеться більшого прибутку, іншим же, не вистачає впізнаваності і тд.

Алгоритм просування

Просування сайтів
Існує комплекс факторів для просування сайту в ТОП-3, кожен з яких складається з своїх нюансів. Ми знаємо необхідні елементи оптимізації та просування ресурсу, так що, звертаючись до нас, Ви можете бути впевнені в успішному результаті спільної співпраці.

Для початку, ми детально розбираємо замовлений сайт і аналізуємо його (шукаємо слабкі місця), складаєv план технічних завдань та після затвердження клієнтом, починаємо роботи над внутрішньою оптимізацією.

Далі проводиться спектр робіт, пов’язаних із зовнішньою оптимізацією, тобто здійснюються маніпуляції щодо збільшення показників ТИЦ і PR, а це в свою чергу впливає на підвищення результатів ранжування в пошукових системах.

Ще одним етапом є збір статистичної інформації про результати проведеного ряду робіт і виявлення недоліків та їх коригування, звичайно метою, яких є висока позиція конкретного ресурсу у видачі пошукових систем по потрібним ключовими словами.

Просування сайтів Львів – Ціна питання

У кожному випадку ціни індивідуальні і на цей показник впливає багато факторів. Починаючи від специфіки послуг і товару, які пропонує ресурс клієнта, закінчуючи пошуковою системою, в якій потрібно просунути сайт в ТОП-3, адже Яндекс і Google мають свої особливості.

Варто відзначити, що стабільну присутність конкретного ресурсу в ТОП 3-це результат не є одноразовою роботою, адже конкуренти “не дрімають” і також займаються, просуванням своїх ресурсів в ТОП, тому, щоб затримаються в ньому надовго, потрібно проводити щомісячні роботи з оптимізації і просування .

Розробка сайтів Львів – Співпрацюючи з нами Ви отримуєте:

Аргументований, оптимальний бюджет з прозорою політикою ціноутворення. На кожному етапі проведення робіт, клієнт отримує звіт про вже виконану роботу, а також наочно зможе побачити результати.

Поетапне досягнення ресурсом ТОП-3 (комплексна стратегія просування), а також його утримування там, впродовж тривалого періоду.

Цільовий трафік клієнтів плавно збільшуватиметься, а з ним виросте і рентабельність послуг або продуктів пропонованих на замовленому ресурсі, адже якість проведених оптимізаційних робіт визначається за ступенем “видимості” замовленого ресурсу у всесвітній павутині, а також величиною відсотка конвертації відвідувачів в реальні клієнти.

Як бачимо, замовляючи просування сайту в ТОП-3 у нас, Ви можете не сумніватися в успішному результаті плідної співпраці для обох сторін.