Важливою частиною інтернет-маркетингу є сукупність методів, які забезпечують досягнення високої позиції сайту в пошуковій системі – просування сайту в ТОП-10 за оптимальними запитам. Діючи як ненав’язлива, не дратівлива реклама, ці методи допомагають цілеспрямовано зацікавити необхідну цільову аудиторію.

Легальне просування сайту в ТОП-10

Розкрутка сайтів
Займатися просуванням власного сайту можна самостійно, але, враховуючи наскільки складний і тривалий процес – просування сайту в ТОП-10, що вимагає хорошого знання професійних тонкощів і нюансів, має сенс звернутися до фахівців.

Розкрутка сайту Львів суттєво збільшить кількість цільових відвідувачів, причому, завдяки використанню тільки легальних методів розкручування, зростання аудиторії стабілізується і знайде стійку динаміку поступового збільшення. Зазвичай встановлюється незалежний лічильник, що відслідковує відвідуваність, що дозволяє визначати джерело переходів.

Як утриматися на позиції, домігшись просування сайту в ТОП-10?

Мета досягнута – просування вашого сайту в ТОП-10 пройшло успішно. Але розслаблятися не доводиться. Наступним кроком буде підтримка сайту, щоб знову не скотитися до вихідної планки і не розгубити в осяжному майбутньому стабільний потік відвідувачів.

У досягненні і стабілізації лідируючої позиції потрібно продовжувати пошукове просування сайтів Львів. Сайт необхідно постійно розвивати, додавати нові сторінки, змінювати оптимізацію відповідно до нових алгоритмів пошукових систем.

Стати ближче до споживачів – просування в ТОП 5 і далі

Кожен може судити по собі. Найчастіше, ми натискаємо на сайти, що знаходяться на перших трьох рядках пошукової системи, роблячи запити. Тому, бажано знаходитися якомога вище по ключових запитах, що істотно збільшить шанс бути поміченим, а просування сайту в ТОП 3 – підвищує цей шанс майже на 100%.
Просування сайтів
Від чого залежить видимість і як вийти з режиму «невидимки»? Перш за все, оцінка видимості безпосередньо залежить від популярності системи пошуку. Наприклад, Яндекс. Цей пошуковик встигає обробити 56% запитів від користувачів Рунету, а Google – 34%. Показники інших пошукачів набагато нижче: Mail.ru – 8%, Rambler – 2%. Виходячи з вищевикладених фактів, цілком обґрунтовано припустити, що просування сайту в ТОП 5 буде набагато ефективніше за найбільш інтенсивної пошукової системи – Яндекс.

Але не все так просто. Фахівці, що займаються поступовим просуванням сайтів в ТОП 3, обов’язково враховують цільову аудиторію. Залежно від того, яка інформація розташована в контексті: рецепти для домогосподарок або сучасні високотехнічні інновації, віддається перевага певної пошуковій системі.

Таким чином, розкрутка сайту допомагає пробитися на новий більш результативний, якісний рівень.

Просування сайтів – це плановий підхід, точний розрахунок і вірний аналіз. Це вибудуваний комплекс дій та заходів, спрямованих на досягнення конкретної єдиної мети – перші позиції по запитах користувачів відповідної цільової аудиторії в списках пошукової видачі. Сьогодні багато компаній надають послуги з розкручування, залишається тільки визначитися з вибором і не помилитися у професіоналізмі. Низькі ціни на послуги говорять про невисокий професіоналізм або недоліки досвіду. Завищення цін – також не зовсім приємно. Середня цінова категорія, при виборі компанії, що надає дані послуги, те що всім треба).

Необхідно розуміти, що, навіть просунувшись в ТОП-10 і вище, зупинятися не варто, так як без динамічного розвитку вже через місяць можна опинитися далеко за десяткою. Звернувшись до фахівців, ви отримаєте допомогу професіоналів, які працюватимуть над порталом, періодично оновлюючи його, роблячи цікавим і продуктивним.

Пошукова розкрутка сайту забезпечить перехід Вашого бізнесу на більш високий, якісний рівень.