Розкрутка сайтів
Просування сайту в пошукових системах являє собою найбільш ефективний вид інтернет реклами. Однак просування сайтів у СНД, не відбувається саме собою. Для того щоб зробити ресурс популярним, збільшити кількість відвідувачів, і природно збільшити дохід з сайту необхідно забезпечити просування сайту в декількох регіонах, тобто саме там, де компанія може здійснювати діяльність.

Регіональне просування сайту необхідне в першу чергу, тим ресурсам, які представляють в інтернеті бізнес, що працює тільки на конкретній території.

Основною складністю просування сайтів по країнам СНД можна назвати відміну пошукової видачі в різних містах. Ефективне просування ресурсу в основному регіоні не дасть гарантії наявності хороших позицій в додаткових.

Для грамотного регіонального просування ресурсу в Яндекс необхідно:

Присвоїти сайту додатковий регіон. Система Яндекс зазвичай самостійно привласнює сайту регіон, спираючись на контактні дані, які розміщені на сайті. За замовчуванням будь-якого сайту може бути присвоєний тільки один регіон, а для додавання додаткових не обійтися без платної реєстрації в Яндекс. Після успішної модерації, сайту можуть бути додані ще 1-6 регіонів. Успішне регіональне просування сайтів по СНД буде можливим за наявності філій в даних містах та наданні системі Яндекс їх контактних даних на сайті.

Можна відразу зазначити, що безкоштовне потрапляння в Яндекс.Каталог, для комерційних організацій є практично нездійсненним завданням, і тому, найкраще відразу ж подати заявку на платне розміщення.

Просувати сайт по геозалежних запитам.

Просування сайтів
Пошукові запити в Яндекс системі діляться на два типи – геозалежні і геонезалежні. Видача за геозалежними запитами в кожному регіоні різна, а видача по геонезалежним запитам скрізь однакова. І тому, якщо до сайту все – таки прив’язаний відповідний регіон, просувати необхідно по геозалежних запитах. Це буде набагато простіше й ефективніше.

Визначитися з найбільш важливими для бізнесу та компанії містами і займатися просуванням тільки в цих регіонах. У Яндекса немає такого регіону – вся Україна і, в більшості випадків користувачеві видно тільки видачу, якій відповідає його географічне положення. Тобто для просування сайтів по всій Україні, необхідно вказувати всі регіони.

Результат

Побачити перші плоди геооріентірованного просування можна буде не раніше ніж через 2-3 місяці від початку робіт. Оптимізація для просування сайту по всій Україні може тривати довше, а її ефективність може бути на порядок нижче, зважаючи на наявність великої конкуренції при ранжуванні ресурсів, які представляють аналогічні або схожі товари та послуги на ринку України.

При просуванні сайту в декількох регіонах, замовник отримує не тільки помітний результат і підвищення рейтингу, але так само, і повну інформацію аналітичного характеру про сайт, його стан і виконану роботу. Це дасть можливість уникнути повторення помилок, а так само дозволить утримати отриманий результат протягом тривалого періоду часу.

Просування сайтів Львів – 063-238-14-95