Розкрутка сайтів
Багато компаній, які вирішили замовити виготовлення і запуск власного сайту, найчастіше скоюють поширену помилку, не приділяючи достатню увагу для його подальшої розкрутки. Однак просування нового сайту – досить серйозний і відповідальний етап, безпосередньо впливає на популярність ресурсу і, відповідно, на успіх всього підприємства.

Методи пошукового просування сайтів Львів різні. Використання комплексу найбільш ефективних з них і є розумне просування нових сайтів, що ми, власне, і пропонуємо.

Насамперед, це гарантує пряме попадання Вашого сайту в ТОП таких відомих пошукових систем, як Yandex і Google. Недосвідчений вебмайстер може загнати сайт під фільтр або навіть бан пошукової системи, що повністю блокує Ваш інтернет-ресурс і робить його невидимим для цільової аудиторії. Тому наполегливо рекомендується не економити на розкрутці і замовити відповідальну і копітку роботу по розумному просуванню нових сайтів у фахівців.

У нашій компанії роботу з розкручування ресурсів виконує досвідчена команда копірайтерів, оптимізаторів і вебмайстрів.

Для того щоб зрозуміти важливість розкрутки сайту, розглянемо основні принципи і переваги даного процесу.

Якщо користувачі набирають в пошуковику певний комерційний запит, цілком очевидно, що їх цікавить конкретний товар або послуга. Існує цілком виправдана думка, що зацікавлений клієнт – найкращий. Якщо людина щось шукає, і йому оперативно допомагають це знайти, велика ймовірність, що він придбає продукт “по свіжих слідах”.

Розумне просування нових сайтів

Для того, щоб запити з пошуковиків вели саме до Вашого ресурсу, в просуванні нового сайту необхідно використовувати грамотно складене семантичне ядро для сторінок. Як правило, SEO компанії беруть рішення даної проблеми на себе. Велика помилка вважати, що новий сайт вже оптимізований, або розкрутиться сам якимось чудодійним способом. Сайт оптимізується під певне семантичне ядро, і вебмайстри, як правило, не займаються подібними завданнями, так як не володіють відповідними знаннями. Їх основним завданням є лише створення та подальша підтримка привабливого Інтернет-майданчика зі зручною системою навігації.
Просування сайтів
Поширеною помилкою недосвідчених сео-майстрів є не точно прописана кількість ключових слів в мета-описі ресурсу. Алгоритми пошукових систем вдосконалюються постійно і, більшість пошукачів, особливо Yandex і Google ретельно оцінюють зміст сайтів, а в просуванні нового сайту його зміст відіграє значиму роль. Велика кількість сторінок з однаковим змістом неминуче призводить до того, що сайт знижується в рейтингу (фільтрується) і взагалі блокується пошуковими службами. Розумне просування нових сайтів дозволяє цього уникнути.

При нарощуванні посилань необхідно дотримуватися балансу, і ретельно стежити за якістю ресурсів, посилань, що пропонуються.

Інтернет-ресурс повинен бути в першу чергу цікавий і корисний для відвідувачів, а не бути просто “пасткою” їхньої уваги. Незважаючи на те, що ключові слова все ж необхідні, текст повинен залишатися цікавим і читабельним.

Наша компанія пропонує грамотний і професійний підхід до розумного просування Вашого нового сайту, в результаті чого ресурс буде достатньо затребуваний, і ефективний у використанні.