Розкрутка сайтів
Реалії Інтернету такі, що сьогодні створення власного сайту може собі дозволити кожен. Ось тільки якість такого сайту, рівень його оптимізації, підготовленості до просування і, як наслідок, позиції в пошуковій видачі і кількість відвідувачів можуть бути різні. Якщо Ви створюєте сайт для себе або в якості візитки, то це не проблема, але більша частина ресурсів створюються для того, щоб приносити вигоду своєму власникові.

Чому просування молодих сайтів в сучасних реаліях краще довіряти професіоналам?

Ще кілька років тому вимоги пошукових систем до сайтів були помітно нижчі. Але конкуренція зростає, кількість сайтів в Інтернеті перевалило за пів мільярда, і хоча багато з них «пустушки» або створені для просування більш великих проектів і ніколи не попадуться Вам на очі, будь-який новий сайт починає боротися за місце під сонцем саме з ними, на самому дні.

До того ж, пошуковики – Google і Яндекс – щороку вносять масу змін до «правил гри», змушуючи оптимізаторів старанніше працювати заради того, щоб їх проекти зайняли гідні позиції. Тепер кожна дрібниця при просуванні молодого сайту, навіть найдрібніша помилка, може обійтися досить дорого, причому в прямому сенсі. Адже кожен відвідувач, який не знайшов Ваш сайт, відвідає сайт конкурентів. І це подвійна втрата «-» 1 клієнт для Вас і «+» 1 клієнт для Вашого конкурента.

Висновок простий:

  • якщо Ви хочете, щоб Ваш сайт став відомий;
  • якщо Ви бажаєте отримувати дохід з Вашого ресурсу (реклама, піар якої-небудь компанії або продукту, а, можливо, і прямі продажі);
  • якщо Ви хочете отримати в своє розпорядження потужний медіа майданчик (блог, новинний портал або просто сайт з оглядами на техніку, а може сайт, що пропонує аналітичні статті) …

… То Вам варто звернутися до професіоналів. Адже для досвідченого оптимізатора просування молодих сайтів – приємна і планомірна робота. Дуже часто нам доводиться мати справу з проектами, які потрапляють до нас у досить поганому стані. Нерозуміння нових законів Інтернет маркетингу, нових правил гри, призводить до того, що величезні сайти з багатою історією втрачають свої позиції і поступаються місцем зовсім молодим проектам. Нам простіше і приємніше працювати з новими проектами, тому що ми не будемо витрачати час на пошуки чужих помилок і прорахунків, а потім і на їх виправлення.
Просування сайтів
Насправді, просування молодих сайтів дозволяє домагатися відмінних результатів, але тільки якщо цим займається досвідчена команда. Як вже було сказано вище – за нинішньої конкуренції ціна самої дрібної помилки може вилитися у втрату часу і прибутку, а то і в провал всього підприємства.

Ми ж можемо запропонувати планомірне, поетапне просування молодого сайту, яке буде приносити свої плоди на всіх етапах розвитку ресурсу. Це і оптимізація, і створення якісного контенту, і нарощування маси, і просування сайтів Львів через соціальні мережі, і багато іншого. Саме комплекс послуг дозволяє досягати відмінних результатів, як по відвідуваності, так і по позиціях в пошуковій видачі. Але для цього потрібна злагоджена робота команди професіоналів. У нас така команда є!