Просування в Інстаграм (Instagram) – зовсім новий напрямок в соціальному медіа-маркетингу (SMM), яке має безліч тонкощів і нюансів. Сьогодні воно стало одним з найбільш затребуваних на сучасному ринку реклами з 2015 року. У 2016 році цей додаток пророкує стати самим найбільш популярним на ринку соціальних медіа і зайняти топ серед більшості ніш бізнесу.

Ціни на просування в Інстаграм

OPEN $100 одноразово, якщо в клієнта ще нічого немає
• створення акаунту в Instagram та Facebook
• заповнення інформації про зворотній зв‘язок
• оформлення шапки профілю
• оформлення актуальних stories
• підбір обох назв відповідно до активних запитів (попередній аналіз ринку)
• формування перших трьох постів (ознайомчі/coming soon)

START $200/міс
• розробка content-плану на місяць
• розробка візуальної концепції*
• copywriting (написання текстів для публікацій)
• публікація 12-15 постів щомісяця у Facebook та Instagram*
• розробка stories для підвищення активності профілю
• публікація 7-10 stories щотижня в Instagram та Facebook
• дублювання публікацій в Google Business (компанія на Google Maps)
• налаштування однієї нової рекламної кампанії або редагування з метою оптимізації раніше налаштованої рекламної кампанії
• аналіз всіх раніше налаштованих активних рекламних кампаній
• робота з підвищення взаємодії користувачів з публікаціями (по кожній публікації від 30 хв активної роботи)
• робота з підвищення кількості підписників (1 година активної роботи щотижня)

STANDART $400/міс
• розробка content-плану на місяць
• розробка візуальної концепції*
• copywriting (написання текстів для публікацій)
• публікація 26-34 постів щомісяця у Facebook та Instagram*
• розробка stories для підвищення активності профілю
• публікація 10-20 stories щотижня в Instagram та Facebook
• дублювання публікацій в Google Business (компанія на Google Maps)
• налаштування 2-х нових рекламних кампаній або редагування з метою оптимізації раніше налаштованих рекламних кампаній
• аналіз всіх раніше налаштованих активних рекламних кампаній
• робота з підвищення взаємодії користувачів з публікаціями
• робота з підвищення кількості підписників
• адміністрування сторінки

*деталі обговорюються індивідуально
PROFI >$500 – індивідуальний план робіт.

Розкрутка в Інстаграм (Instagram) – Історія

Соціальна мережа з’явилася відносно недавно (у 2010 році), але стала однією з найактивніших на поточний момент, а найголовніше з найбільш активної та платоспроможною аудиторією. У 2012 році Facebook оголосив про покупку мобільного фотододатку за $ 1 млрд. У 2015 році було оголошено про можливість створення галерей з фотографій і відправлення трафіку на сайт. Також цього року фотографії стали довантажуватися покращеній якості (1080×1080 px замість 640×640 px). Простий інтерфейс і ефектні фільтри для фотографій користувачів зробили цю соц мережу однією з найбільш швидкозростаючих за останні кілька років.

Багато користувачів побудували свій бізнес в Інстаграм навіть не маючи сайту і юридичної особи. І їх акаунти (сторінки) сповнені цільовими покупцями, яких дуже багато в цій соцмережі. Цей майданчик дуже добре працює на продажу і збут товарів і послуг, а також може підвищувати впізнаваність бренду.

Пропонуєм розвиток Вашої компанії і надаєм підтримку і виконання на професійному рівні, не вдаючись до чорних методів. Існує багато способів заявити про себе на теренах цього фотододатку, але ми відібрали для Вас найефективніші і дієві, щоб досягати максимального ефекту в найкоротші терміни. Ми погоджуємо всі методи і таргетинги до запуску проекту і Ви знаєте як і звідки ми залучатимемо Вам клієнтів. Тільки якісні та живі передплатники при розкручуванні від лідерів ринку SMM!

У чому особливість просування в Instagram (Інстаграм)?

На даний момент його особливістю є те, що в ньому зібрана величезна аудиторія платоспроможних учасників (висока ціна середнього чека), але поки ще є маса незаповнених ніш для будь-якого виду бізнесу, а конкуренція набагато нижче ніж в інших популярних соц мережах. Бренди, це зрозуміли, зараз мають безліч послідовників, відмінно конвертується в покупців і домінуючих над покупцями, яких генерує сайт. Про це свідчить безліч відгуків компаній. І багато з них домоглися цього завдяки нашим професійним методикам і порад.

У наш час, власники смартфонів на 85% є користувачами Instagram. Даний фото-редактор підкорив серця мільйонів і став самим швидкозростаючим додатком. Привабливий дизайн, можливість оформлення і фільтрації зображень, коментарі, лайки та багато іншого роблять це платформою, в якій учасники проводять кілька годин щодня.

Сьогодні соціальні медіа не просто модне захоплення. Для багатьох компаній це ще й демонстрація своєї продукції. Аккаунт дає Вам можливість самопрезентації в Інтернеті. Якщо правильно підійти до просування в Інстаграм, то щодня безліч фоловерів будуть переглядати викладені кадри, додаючи до них свої коментарі та відмітки “подобається”. Допоможем зробити вашу сторінку в instagram популярною і залучити тисячі нових релевантних передплатників.

Методи розкрутки Інстаграм?

В даний момент існує таргетована реклама в Інстаграм. Але для комплексного апгрейду необхідна розробка стратегії, що включає виявлення і сегментацію цільових учасників, аудит її попиту і план ведення бізнес-аккаунта. На підставі отриманої інформації можна приступати до розміщення постів зі сформованим хмарою хештегів і масовому фолловінгу (передплати на учасників). Завдяки цим та іншим способам розкрутки та реклами в Instagram, Ви можете дійсно почати заробляти.

Користувачі приходять в цей додаток, щоб помилуватися цікавими і гарними фотографіями. І якщо контент сторіночки носитиме відверто комерційний характер, побудований на використанні занадто великого числа рекламних матеріалів, то відвідувачі, швидше за все, підуть. Наші методи гарантують створення стильного аккаунта.

Хотіли б Ви отримувати додатковий прибуток у Ваш бізнес за допомогою Instagram? Цей сервіс дозволяє в рази збільшувати кількість цільових заявок при мінімальних витратах, а значить є високоефективним інструментом.

Просування в Інстаграм Львів :: Переваги:

  • Швидкий старт
  • Можливість комунікації всередині майданчика
  • Великий обхват
  • Таргетинг по конкурентах та географії
  • Низька вартість

Маркетинг в цій платформі на даний момент є одним з найефективніших прийомів, який дійсно формує продажу та бренду. Замовити розкрутку в Інстаграм можна залишивши заявку або зателефонувавши. Фолловери і лайки в інстаграмі це показники ефективності роботи, але також варто звернути увагу і на їх якість. Для залучення релевантної бази необхідно взаємодіяти з цільовими клієнтами та інформувати їх про продукти компанії. Отримуючи живих followers, Ви отримуєте лояльних покупців, які можуть утворювати основний пул ваших клієнтів і сприяти розвитку. Просування в Інстаграм здійснюється в кілька етапів і вимагає часу на формування ядра користувачів, які проявлять активність і сформують імідж компанії для потенційних клієнтів.

Власники бізнесу зацікавлені у справжніх клієнтів, тому наші засоби просування засновані тільки лише на живому спілкуванні. Тобто ми постійно проводимо дуже копітку і продуману роботу, щоб зробити вашу сторінку в цьому фоторедакторі ще більш відвідуваною. У результаті ваша база відвідувачів буде невпинно зростати. І надалі вони будуть додаватися вже без нашої участі. І всі вони при цьому будуть відповідати встановленим вами вимогам до цільової аудиторії

SMM вимагає ретельного опрацювання і пильного виконання, інакше сили і час будуть витрачені даремно. Звертаючись до нас Ви гарантовано отримуєте професійну присутність Вашого бренду в Media на підставі стратегії та залучення тільки живої бази по релевантній ціні.

Просування в Інстаграм – 063-238-14-95

Instagram подарував нам Селфі, б’юті-блогерів, довгі хештеги і безліч інших нововведень. Цей сервіс допомагає стати відомим і знайти покупців, стежити за зірками і селебріті, викладати емоційні фото з усіх кінців землі і багато іншого. Ласкаво просимо в новий Світ!

Соціальні медіа, і зокрема Instagram, стали невід’ємною частиною життя багатьох з нас. Це дозволяє будувати комунікацію і спілкування з користувачами щодня. На відміну від ТБ і інших каналів просування, Ваші передплатники добровільно висловили згоду отримувати інформацію від вашого аккаунта, а значить вони вже проявили лояльність і є потенційними покупцями, з якими бренд стикається через новинну стрічку.

Ми розробили унікальні фільтри, що дозволяють комунікувати і взаємодіяти тільки з ключовим пулом, виключаючи рекламні та спамні аккаунти.