Розкрутка сайтів
Якісна і ефективна розкрутка сайту Львів починається з проведення робіт по внутрішній організації Інтернет-проекту. Саме від успішної роботи по внутрішній оптимізації в чому залежить і кінцевий результат просування сайту: займаної позиції в ТОП-10 пошуковиків, число замовлень, обсяги продажів і число відвідувачів. Для того, щоб успішно провести внутрішню оптимізацію веб-ресурсу необхідно проаналізувати сайт з точки зору SEO. Подібна перевірка – один з головних етапів внутрішньої оптимізації.

При проведенні аудиту сайту немає дрібниць. Ретельному аналізу необхідно піддати всі складові. За результатами проведеної комплексної перевірки буде побудована стратегія просування сайту Львів, підібрані ключові слова, дані рекомендації щодо оптимізації структури та технічної складової Інтернет-проекту, зміниться контент і т.п.
Просування сайтів
SEO аудит сайту застосовується і для поліпшення сприйняття сайту його відвідувачами. Комплексна перевірка, яка здійснюється щодо Інтернет-магазинів, корпоративних сайтів, промо-ресурсів, інформаційних порталів дає можливість за прийнятну суму, поліпшити навігацію, поліпшити дизайн. Повний аудит сайту і юзабіліті – поняття, які незмінно присутні в реалізації стратегії з розвитку сучасної Інтернет-бізнесу.

За результатами первинної розкрутки сайту робиться висновок про проведений аналіз сайту і результативності внутрішньої оптимізації. У разі необхідності, поведеться коригування стратегії просування. В окремих випадках проводиться додатковий, «вторинний» аудит сайту.

Аудит і внутрішня оптимізація сайту включає в себе кілька етапів:

  • Проведення SEO-аналізу сайту.
  • Вибір потрібних ключових слів-запитів.
  • Проведення оптимізації контенту сайту.
  • Проведення оптимізації структури сайту.
  • Проведення технічної оптимізації програмної складової.
  • Реалізація рекомендацій по юзабіліті.
  • Додавання сайту в каталоги пошукових систем.
  • Оцінка результативності проведеної внутрішньої оптимізації та аудиту сайту.

При проведенні зовнішньої оптимізації сайту виникає необхідність у проведенні аудиту сайту: проводиться контроль за працездатністю вхідних і вихідних посилань, оцінюється зовнішня маса посилань сайту, контролюються дії відвідувачів Інтернет-проекту, проводиться аналіз дій конкурентних ресурсів.

Проведення комплексної перевірки сайту …

Комплексний аудит сайту – трудомістка, кропітка і складна робота вимагає не тільки відповідальності, але і знання багатьох нюансів. Виконувати подібні замовлення здатні лише професійні SEO-компанії, які володіють власним потужним аналітичним центром, власними напрацюваннями та значною кількістю виконаних робіт (в т.ч. і за темою «SEO-аналіз»).

Співробітники компанії володіють значним досвідом у проведенні повноцінної та якісної перевірки сайтів в рамках стандартних пакетів послуг «Просування сайту», «Підготовка молодих доменів до просування».

Розроблені нашими фахівцями технології перевірок сайтів, які є повністю унікальними, дають можливість проводити перевірки різної складності за доступною вартістю. У межах стандартної звітності по розкрутці сайтів або УПКС нашим клієнтам надаються різні дані, в тому числі і аналітичні.

Виконання комплексного аудиту сайту – запорука вашого успіху в Інтернет-бізнесі.