Розкрутка сайтів
Якщо постежити загальні тенденції, пов’язані з версткою html і веб-розробками, помітне прагнення спростити код сторінок. З точки зору просування сайтів Львів, внутрішня оптимізація сайту дає помітні конкурентні переваги: вища швидкість завантаження сторінки, більша сумісність програмного забезпечення, менші терміни індексації сторінок пошуковими роботами. Нехтуючи спрощенням і чистотою коду, ви втрачаєте можливість отримати вищий рейтинг з меншими витратами.

Можна помітити, що багато важких для сприйняття, в тому числі з графіки та мультимедіа, сайти стали міняти дизайн, переходячи від використання java-скриптів, flash та інших несучих навантаження елементів до простішого варіанту, зручного для відвідувача і пошукових роботів, які індексують сторінки. Чим простіше код, тим швидше індексація, а чим швидша індексація, тим менші терміни обробки сайту пошуковими системами. Що ж стосується відвідувачів, для них контент важливіше оформлення. Добре, коли текст легко читається і очі не втомлюються.

Внутрішня оптимізація сайтів на етапі розробки

Ви замовили послугу «Розробка сайтів Львів», бажано ще на етапі створення поставити завдання створення сторінок з простим, оптимізованим кодом, щоб потім не було потреби переробляти весь сайт. Якщо ви не використовуєте готові системи управління сайтами або шаблони, яким бракує лише контенту, оптимальніше всього буде написання коду сторінок вручну. Звичайно, є такі зручні інструменти для верстки як FrontPage або DreamWeaver, які дозволяють робити перегляд, підставляють потрібну частину коду за його першими буквами і виконують безліч інших корисних завдань, що роблять роботу швидкою і легкою. Але в цих програмах спочатку закладений надлишок коду, тоді як при ручній верстці його обсяги найчастіше значно менше. Крім того, ручна верстка дозволяє використовувати код більш довільно, що надає їй на порядок більше можливостей.

Складності верстки при оптимізації сайтів

Просування сайтів
Є у ручної верстки і складності. Для початку, витрачений час і зусилля (заради добре індексованого сайту, на це можна і потрібно піти). Іншою складністю може стати недосвідченість верстальника, до послуг якого ви вдаєтеся: для ручної верстки актуальні всі фактори. Наприклад, програма сама напише за вас закриваючий тег, а якщо забути про нього при ручній верстці, кінцева сторінка розповзеться, а потрібне місце для вставки тега доведеться шукати по всьому коду. Це що стосується помилок з необережності, але можуть бути помилки, пов’язані з тим же надлишком коду.

В кінці роботи необхідно перевірити ще раз, по можливості, весь код на наявність помилок, адже їх наявність може перешкоджати нормальній індексації. Так, повторювані частини коду можна виявити за допомогою спеціальних каскадних таблиць стилів.