Купівля вічних посилань для розкрутки сайту

091Тема важливості покупки посилань при просуванні проектів все більше хвилює читачів Інтернету. Алгоритми пошукових систем намагаються перенаправити бюджети оптимізаторів з покупок посилань на контекстну рекламу. Наприклад, Яндекс більше намагається впливати на цей процес через показне покарання. Це було реалізовано через фільтри Минусинськ і АГС-2015.

Ми вирішили ще раз більш розширено висвітлити цю тему, на відміну від попередньої статті – «Закупівля посилань для просування сайту» в Яндексі. Де вже розглянули і інші майданчики + допоміжні сервіси.

З кожним роком seo змінюється, звідси виходить, що колишні способи просування будуть застарівати. Але це тільки частково так буде. Тому що основне завдання seo донести побажання пошукових систем. А це в свою чергу дозволить поліпшити ранжування вашого сайту. Зараз потрібно буде робити більше зусиль на вибір ніші і правильність вибору ключових запитів.

Якщо ви все ще не знаєте як скласти семантичне ядро сайту, то ця інформація обов’язково вам потрібна для старту. Тому що якщо ви зробите правильну внутрішню оптимізацію сайту, то це автоматично 50%, а то і більше виконаної роботи. Часом зробити внутрішню оптимізацію складніше, тому багато хто намагаються вийти за рахунок зовнішньої і це – неправильно.

Але це так було трохи лірики на старті. А тепер переходимо до аналізу сервісів. І найголовніше, що вони сьогодні в умовах постійних оновлень алгоритмів можуть нам запропонувати. Ми будемо розглядати такі сервіси по покупці вічних посилань для розкрутки сайту: Гогетлінкс, Міралінкс і Ротапост. У кожної площадки є свої плюси і мінуси.

Gogetlinks (Гогетлінкс) -Купівля вічних посилань для розкрутки сайту

092Для того, щоб розпочати співпрацю з цим майданчиком, потрібно перейти по gogetlinks.net. Потім пройти реєстрацію. Думаэмо у вас не виникне з цим труднощів. А далі найцікавіше.

Вам важливий розділ – Оптимізатор. Перш ніж створювати кампанію, потрібно визначити тематичність вашого ресурсу. Це найкраще зробити через Яндекс Каталог. Там ви зможете зрозуміти, куди пошукова система визначила ваш напрямок. Після того як ви визначилися з тематикою вашого сайту, можна вже і створити кампанію.

При створенні кампанії, ви вибираєте ваш напрям і ще часто використовують ЗМІ. Тільки потрібно, щоб розмістили у відповідному розділі. Обов’язково залиште галочку навпроти «Ігнорувати сайти, які беруть участь в автобіржі». Завжди намагайтеся, щоб вашу статтю опублікували в новій статті.

Ви можете вказати додаткові вимоги для покупки посилань:

1.Розміщення вашого посилання в першому абзаці.

2.Заголовок статті повинен відповідати статті і ключовим словом.

3.Стаття повинна бути мінімум 2500 символів.

Цих вимог вистачить, щоб зробити нормальний реліз вашому сайту. Але, якщо ви думали, що це все, то це не так. При виборі майданчиків э вимоги:

  • Відвідуваність мінімум в день від 100-150 осіб. Бажано від 500 чол.
  • ТІЦ від 40 і вище.
  • Згідно з даними від сервісу ahrefs рейтинг домену від 45 і вище. Мета-60.
  • Заспамленності до 2 (ці дані беремо від сервісу xtool.ru)
  • Сам траст xt від 5-6 і вище.

Ці всі рекомендації дозволять вам вибрати більш менш підходящого донора для вашого ресурсу і не витратити гроші даремно.

Міралінкс (Miralinks) -Купівля вічних посилань для розкрутки сайту

093Основною особливістю цього сервісу від інших, що ви зможете дати вебмайстру свою статтю. Для роботи з Міралінкс, вам потрібно буде знову пройти реєстрацію. Зробити, ви це зможете по miralinks.ru/users/registration.

Вимоги ви вже знаєте, але дивіться тут ви можете дати вебмайстру свою статтю або заплатити, щоб він сам написав. Також в фільтрі буде вказано, скільки автор зможе розмістити ваших посилань в статті. Намагайтеся, щоб безанкорних посилань було більше. На жаль, фільтр не дуже функціональний. Наприклад, не вистачає фільтрування по відвідуваності і більш розширеного каталогу. Думаю, що особливих проблем не виникне зі створенням кампанії.

Ротапост (Rotapost) -Купівля вічних посилань для розкрутки сайту

Ми  вже з вами розглянули два сервісу з трьох. При роботі з Ротапост, ваше завдання буде знайти якісні майданчики. Так, мало не забув. Визначте для себе мінімальну і максимальну вартість за посилання. Це відразу вам спростить життя. Для роботи з Ротапост потрібно пройти по rotapost.ru.