Вплив мультимедійних технологій на просування сайту

Припустимо, завдяки ефективній рекламі ваш сайт з’явився в першій десятці при видачі пошукових систем. Але, незважаючи на це, число замовлень є невеликим, хоча, здавалося б, були враховані всі деталі необхідні при просуванні сайту (контактна інформація, опис діяльності і т.д.)

Вплив мультимедійних технологій на просування сайтуВиявилося, що сайт був занадто перевантажений анімацією і відкривався надто довго, багато користувачів просто не хотіли чекати, коли він завантажиться і покидали сайт. Всі витрати на рекламу виявилися марними!

Це означає, що багато які  мультимедійні технології дратують користувачів, оскільки витрачають їх час на непотрібні очікування, тобто є неефективними при розкручуванні сайту.

Химерність і надмірно насичений дизайн можуть створювати зайві проблеми для користувачів. Звичайно, чудово подивитися відеоролики, послухати музику на сайті, але розробникам варто розумно використовувати мультимедійні технології, враховуючи технічні можливості обладнання відвідувачів сайту і їхні запити.

Сайт не виправдовує себе якщо  існують які-небудь технічні проблеми, що перешкоджають його функціонуванню. Якщо є в наявності якісь фактори, що уповільнюють його роботу, що збільшують число помилок при завантаженні і розчаровують своїх користувачів, то такий сайт гарантовано не буде успішним. Доповнюючи інтерфейс новими елементами, необхідно постійно проводити аналіз ефективності, це допоможе запобігти зниженню трафіку.

Вплив мультимедійних технологій на просування сайтуНадлишок мультимедійних елементів знижують індексацію ресурсу пошуковими системами, а, отже, перешкоджає ефективному просуванню. Пошукові системи не сприймають інформацію в графічних елементах (музика, картинки, флеш-анімація).

Тому, якщо у вас є бажання наповнити ваш сайт різними мультимедійними елементами, то краще продублювати всю інформацію у вигляді тексту. Або краще розробити легшу, текстову версію вашого інтернет-ресурсу, з мінімальним використанням мультимедіа.