Розкрутка сайтів
У науковому світі індекс цитування є мірою “значущості” певних праць ученого. Тематичний індекс цитування (ТІЦ) в оптимізації сайтів визначає співвідношення ваги зовнішніх посилань на сайт. Під цим розуміється не тільки кількість зовнішніх посилань на сайт, але і їх якість.

ТІЦ – тематичний індекс цитування

При просуванні сайтів Львів в пошуку Google ТІЦ потрібно розглядати як бажаний ріст PR – PageRank (Пейдж ранк).

Що ж стосується розкрутки сайтів Львів в пошуковій системі Яндекс, то тут потрібно враховувати, що тематичний індекс цитування (ТІЦ) показує так звану “авторитетність” ресурсів, які посилаються на ваш сайт. Слід розміщувати зовнішні посилання на сайтах, які мають подібну тематику і більший ТІЦ, ніж сайт, що просувається.

Таким чином, враховуються для зростання ТІЦ кількість та вага сайтів, які посилаються на ваш ресурс. У даному питанні дуже важливо брати “якістю”, а не “кількістю”. Велика кількість зовнішніх посилань швидше за все призведе до дуже сильного падіння в пошуковій видачі Вашого сайту.

Просування сайтів насправді не складна річ, але має велику кількість дрібних, але важливих нюансів. Довірте просування Вашого сайту фахівцям!