В цілому аудит сайту – це збір аналітичної інформації та аналіз всіх його потенціалів.

Аудит сайту складається з:

Розкрутка сайтів

  • Оцінки авторитетності сайту в основних пошукових системах (Google, Яндекс, Рамблер, Mail), виявлення помилок, через які пошуковий робот індексує сторінки некоректно. Перевірка рівня ранжування, маси посилань. Наявність сайту в інтернет-каталогах.
  • Аналіз позицій сайту при видачі пошуковими системами по тематичним ключовим запитам. Проводиться оцінка основних конкурентів. Статистичний аналіз ключових пошукових запитів, що показує як затребувані послуги або товари в цьому сегменті ринку. Складання рейтингу конкурентів, з описом причин їх успішного просування сайтів Львів на ринку. Після цього моделюється прогноз перспектив вашої подальшої діяльності.
  • Оцінка юзабіліті сайту. Оцінюються такі аспекти, як дизайн, інтерфейс користувача, подання сайту в різних видах і версіях браузерів, швидкісні показники завантаження сторінок, оцінка якості текстового наповнення та ін.
  • Перевірка програмної частини інтернет-ресурсу, яка включає перевірку HTML-коду і структури бази даних. Також перевіряється функціонування і робота Flash, JavaScript елементів.
  • Оцінка зовнішнього оформлення сайту, відповідність дизайнерських рішень завданням сайту.
  • Перевіряється популярність сайту. Аналіз відвідуваності сайту (аналіз лічильників, часу доби максимальної відвідуваності сайту)

Просування сайтівКінцевий результат аудиту сайту – це комплексний звіт з виявленням проблем, що перешкоджають коректній роботі інтернет-ресурсу, його просування, а також рекомендації щодо збільшення ефективності функціонування сайту.