Перше, на що необхідно звернути увагу при створенні сайту – це зручність сайту для Ваших користувачів. І як би банально не звучало вищесказане, домогтися цього буває не просто.

Є пара простих правил створення сайтів:

Створення успішного сайту. Правило №1:

Відомо, що користувачі не люблять думати. І ні в якому разі не треба їх примушувати це робити. Простота і ясність – ось що допоможе в цьому випадку. Все повинно бути гранично зрозуміло відвідувачам, а то вони просто підуть зі сторінки з Вашим ресурсом. Потрібно надати їм якомога більше конкретної інформації.

Створення успішного сайту. Правило №2:

Не перевантажуйте сторінку різними елементами. Сайт не повинен бути занадто строкатим. 2-3 кольори буде цілком достатньо. Продумайте форму і розташування елементів на сторінці. Не варто переборщувати з картинками. Звичайно, зображення прикрасять Ваш сайт, але якщо їх буде занадто багато, це може почати дратувати.

Створення успішного сайту. Правило №3:

Користувач не повинен шукати де розташована та чи інша функція – все повинно бути в полі зору. Дайте відчути Вашим відвідувача, що все під контролем. Тоді відвідування Вашого ресурсу стане для них приємним.

Створення успішного сайту. Правило №4:

І на закінчення, щоб Ваш сайт залишався успішним, не забувайте його періодично тестувати, навіть на початкових етапах.

Розробка сайтів Львів – 063-238-14-95