Для одних людей – ця область діяльності є пристойно освоєною і не викликає складності в розумінні цього процесу, у інших же, навпаки – абсолютно немає розуміння в області просування сайтів Львів.

Другій категорії людей ми і присвятимо розгляд такого питання, як самостійне просування сайтів.

Розкрутка сайтів
Почнемо спочатку. Нам потрібен сайт. Сайт можна замовити у фрілансера, професійної команди людей, що займається створенням сайтів Львів, або зробити самостійно. Припустимо, одним з перерахованих вище способів, Ви отримали свій власний сайт. Тепер, просто необхідно задатися питанням – для чого Ви створювали цей сайт? В ідеалі цим питанням потрібно було задатися до створення сайту і вже сам сайт організовувати під ці вимоги. Але зараз ми розглядаємо варіант, коли сайт вже створений і ми приступаємо до його розкрутки.

Як просунути сайт в інтернеті?

Для початку необхідно створити семантичне ядро сайту – список слів і фраз, за якими буде просуватися і оптимізуватися Ваш сайт.
Просування сайтів
Далі слід провести аналіз зацікавленої аудиторії сегмента ринку. Таким чином, Ви з’ясуєте під яку групу людей Ви будете оптимізовувати свій сайт і спрямовувати всі відповідні рекламні компанії.

При розгляді даного питання, необхідно враховувати до якої соціального прошарку належать товари чи послуги, продажу яких присвячений Ваш сайт.

Також при аналізі цільової аудиторії сайту, враховуються деякі соціо-демографічні показники, будь то вік, статева приналежність, рівень заробітку, приналежність до різних соціальних культур та інші.

Наступним етапом роботи стане аналіз конкурентів в пошукових системах. Тут треба визначитися з поняттям – хто для нас або Вас буде конкурентом? При розкручуванні та просуванні сайтів, ми маємо на увазі під аналізом сайтів конкурентів, вивчення сайтів, які вже здійснили просування сайтів в ТОП-10 – організація їх методів розкрутки сайтів Львів і збір іншої корисної інформації для самостійного просування сайту.

  • Далі, необхідно провести не менш важливий етап робіт, такий як технічний аудит сайту. У результаті проведення технічного аудиту сайту визначають наявність або відсутність технічних проблем, пов’язаних з роботою Вашого сайту. Туди входять такі пункти, як
  • аналіз вибору хостингу, грамотне відображення сайту в поширених і найбільш часто використовуваних браузерах;
  • швидкість завантаження сторінок сайту окремо;
  • проведення аналізу сторінок сайту на наявність надлишкового коду (надлишковий код заважає як просуванню сайту, так і збільшує час завантаження сторінок);
  • перевірка сайту на грамотну верстку, що відповідає сучасним вимогам;
  • виробляється виявлення на сайті не працюючих посилань;
  • виявляються помилки при завантаженні флеш-додатків і відео. Також, проводять аналіз сайту на наявність можливих проблем з індексацією пошуковими системами.

Після проведеної роботи з аналізу та виявленню недоліків, слідує етап їх усунення, в якому часто потребуються сили професійних програмістів, верстальників та інших фахівців.

Після проведених робіт перший етап просування сайту можна вважати завершеним.