Розкрутка сайтів
Просування інтернет магазинів вимагає комплексних заходів, в тому числі і усунення помилок або недоліків розробників сайтів. Найчастіше, при розробці сайтів не враховуються важливі вимоги пошукових систем. Для більшості інтернет-магазинів характерні наступні недоліки: дублі сторінок з товарами, неправильно сформовані url-адреси, неправильна посилальна структура, не закриті від індексації розділи. Будучи не фахівцем, важко виявити і усунути дані недоробки.

Чому необхідно просування інтернет магазину у Львові?

Просування інтернет магазину на першу сторінку пошукових систем, тобто в ТОП 10, призведе до щоденного відвідування потенційними клієнтами сторінок сайту, а, як наслідок, до замовлень – зростання ваших доходів.

Яким чином можна просувати інтернет магазин?

Відразу варто сказати, що займатися просуванням інтернет магазину власними силами не доцільно, найчастіше ефект від цього буде мінімальний, а ось витраченого часу, в основному даремно, багато. Для ефективного просування необхідно бути фахівцем у цій галузі інтернет технологій. На озброєнні у seo-майстрів, що професійно займаються просуванням сайтів Львів стоять: досвід просування численної кількості сайтів, знання методик сео-оптимізації, програмні інструменти та доступ до ресурсів забезпечують гарантований успіх у виведенні торгових IT майданчиків в лідери пошукових запитів.

Професійне просування сайту інтернет магазину

Розкрутка сайту в лідери непросте завдання, навіть для фахівців, але при комплексному підході і використанні всіх необхідних інструментів цілком вирішуване. В середньому для досягнення перших результатів потрібно від півтора до трьох місяців якісної роботи. На тривалість виведення сайту на перші позиції впливає безліч факторів.

Найбільш важливим фактором є тематика інтернет-магазину. Наскільки висока конкуренція в тій тематичної ніші, в якій він знаходиться. Адже власники інших, подібних по послугах інтернет магазинів також прагнуть потрапити в ТОП 10. До слова, така боротьба нагадує дитячу гру “Цар гори”, в ній всі хочуть опинитися на вершині або як у нашому випадку здійснити просування сайту в ТОП 10.

Що ви отримаєте, звернувшись до нас?

Коректне складання семантичного ядра – це найважливіший нюанс просування, оскільки необхідно підібрати пошукові запити, які будуть задавати потенційні клієнти при пошуку товару або послуги.
Просування сайтів
Прозоре ціноутворення – ви будете знати, за що платите, а саме за конкретний результат, а не просто за виконану роботу.

Якісна оптимізація сайту – це допоможе пошуковим роботам точніше «розуміти» зміст сторінок і піднімати їх вище у видачі.

Щомісячна звітність – ви завжди будете в курсі всіх проведених робіт для просування сайту.

Тривалий час успішно працюємо на ринку з надання послуг просування інтерент-магазинів. Просування інтернет магазинів фахівцями, забезпечує наших клієнтів безперебійним потоком клієнтів, а значить, підвищує їх доходи.

Просування вашого інтернет магазину в топ 10 – це ключ до успіху вашого бізнесу на просторах глобального інтернету, зростанню клієнтської бази і до збільшення прибутковості вашої компанії. Для отримання більш детальної інформації зв’яжіться з нашими консультантами за телефонам або залиште замовлення.