Розкрутка сайтів
Якщо раніше розкрутка сайтів Львів в пошукових системах обмежувалося в основному просуванням сайту в ТОП обраних запитів, то в умовах сучасного бізнесу розкрутка сайту означає щось більше. Не так давно багато SEO-компанії почали пропонувати нову послугу – просування по трафіку, і для багатьох інтернет-проектів такий підхід повністю себе виправдовує, оскільки є більш ефективним, ніж традиційне просування сайтів словами.

Розкрутка сайту по трафіку – впізнаваність бренду

Такий підхід означає, що компанія, яка замовляє просування сайту в інтернеті, оплачує реальних відвідувачів, які приходять з пошукових систем. Головна мета роботи в цьому випадку – зростання відвідуваності сайту, який сприяє збільшенню кількості продажів, підвищенню лояльності користувачів і ступінь впізнаваності бренду.

Просування і розкручування сайтів по трафіку має відмінну особливість: на виводі в ТОП певних запитів робота оптимізатора не закінчується. Кожен проект має величезний потенціал для його розкрутки, і завдання SEO-спеціаліста – витягти якомога більше з кожного проекту. Саме тому таку послугу можна назвати більш якісною.

Просування сайтів по трафіку – кому вигідно?

При цьому оптимізація по трафіку підходить не для всіх. Наприклад, просування сайтів організації, яка надає обмежений список послуг, може цілком обмежитися виведенням в ТОП конкретних запитів. А просування по трафіку буде ефективно для великих ресурсів, які розташовують великою кількістю контенту.
Просування сайтів
Зараз навіть реклама з просування сайтів зазвичай містить кілька слів про збільшення трафіку. Це ефективно також для великих порталів, які розкручують бренд або заробляють на продажу рекламних майданчиків. Чим більше відвідувачів приходить на ваш сайт, тим більш високу ціну ви можете запитувати за розміщення банерів і рекламних оголошень. Причому якщо у вас дійсно великий проект, то це найширше поле для діяльності: можна крім основних розділів і найбільш частотних запитів весь час підключати всі нові і нові низькочастотні ключові слова, тим самим постійно збільшуючи охоплення цільової аудиторії. До речі, дуже часто виходить, що після розкрутки проекту до певного рівня, він потім починає просуватися все далі навіть без зусиль оптимізатора. На нього посилаються інші ресурси, за рахунок чого збільшується кількість трастових сайтів і забезпечуються додаткові переходи.

Просування сайтів у Львові – не виняток, і якщо ви хочете збільшити трафік свого сайту, ви завжди зможете знайти SEO-компанію, яка розробить пропозицію конкретно під Ваш проект.