Розкрутка сайтів
Просування сайту в TOП-10 – заповітна мрія творця сайту, призначення якого приносити прибуток. Безумовними є загальні рекомендації про те, як підкорити дану вершину. Але, для швидкого зльоту і закріплення позицій просто необхідно не тільки враховувати тематику ресурсу, а й знати всі тонкощі, вимоги і капризи системи керування сайтом на якому він працює.

WordPress – є досить поширеною і відомою cms не тільки серед власників сайту, але і серед блогерів. Але, не дивлячись на те, що сам сайт (блог) створити досить просто, вивести його на високі позиції, не враховуючи всі тонкощі роботи з цією cms досить складно. Саме з цієї причини наша компанія надає вам можливість покласти просування молодих сайтів на плечі наших співробітників з метою досягнення високих результатів у досить короткі терміни.

Просування сайтів на WordPress. Що і як?

Комплекс заходів з просування сайтів на WordPress, неодмінно повинен включати в себе виконання наступних завдань:

  1. Базові налаштування, які необхідно виконати відразу після створення сайту. У них входить створення красивих і зрозумілих URL-адрес, написання унікальної назви і опису сайту з необхідною кількістю ключових запитів.
  2. Просування сайту на WordPress нашими співробітниками увазі і SEO просування. Для цього обов’язково враховується тематика сайту і цільова аудиторія, підбираються найбільш часті ключові запити, встановлюється необхідна щільність ключів. Крім того, особливістю WordPress є те, що він самостійно генерує заголовок сниппету і результатом є видача назви сайту на пошуковий запит, а це істотно знижує позиції сайту.
  3. Проста і зрозуміла архітектура сайту допомагає пробитися в ТОП 10. Для цього, як мінімум, необхідно правильно побудувати заголовок, адекватно розмістити контент, прискорити індексацію шляхом використання віджетів, провести внутрішню перелінковку сторінок.
  4. Для просування сайту на WordPress останнім часом дуже важливим критерієм стала швидкість його завантаження. Враховуючи це, на WordPress необхідно провести наступні заходи: використання кешування для прискорення швидкості завантаження, стиснення зображень, усунення непотрібних функцій, використання CDN сервісу обробки і доставки унікального контенту.
  5. Крім внутрішніх налаштувань сайту, ми не забуваємо і про зовнішнє просування, яке включає в себе розміщення беклінків і використання соціальних мереж для залучення нових користувачів і збільшення позицій інтернет ресурсу.

Просування сайтівКрім того, що ми просуваємо молоді сайти на високі позиції в пошукових системах, в досить короткі терміни, враховуючи всі тонкощі роботи з WordPress, наша компанія і пропонує послуги з відстеження конверсії сайту. А саме – кількість унікальних відвідувачів, посилання і джерела трафіку, точки входу і виходу. Необхідно це, перш за все для того, щоб тримати під контролем, що відбувається і в разі необхідності швидко зреагувати і виправити проблемні місця.

Таким чином, довіривши просування сайтів Львів на WordPress нашим професіоналам, ви можете бути впевненим, що при введенні тематичного запиту в пошукових системах, ви побачите своє дітище на перших сторінках видачі.