Розкрутка сайтів
Інтернет – найефективніший інструмент просування послуг, популяризації бренду або презентації нового продукту. Висока віддача цього каналу маркетингу обумовлена широтою охоплення аудиторії, доступністю і відносно недорогою вартістю. Сьогодні практично всі великі організації мають власні веб-майданчики або хоча б створюють сайт-візитку.

80% керівників компаній, що мають представництво в інтернеті, використовують мережу лише для публікації контактної інформації.

Одне лише створення сайту Львів не гарантує колосальний стрибок продажів, розширення клієнтської бази або інший негайний профіт. Для успішної конкуренції у віртуальному просторі корпоративний ресурс фірми повинен потрапити в поле зору цільової аудиторії.

SEO або просування сайтів в ТОП-5 – комплекс заходів, що дозволяють зробити це. З точки зору інтернет-маркетингу СЕО-оптимізація означає залучення на ресурс трафіку, тобто потенційних клієнтів, а, отже, підвищення ефективності веб-сайту. Для замовника послуг грамотне пошукове просування сайтів Львів гарантує наступне:

  • збільшення продажів за допомогою веб-технологій;
  • успішність піар-акцій;
  • поява нових партнерів і клієнтів.

Просування сайту в ТОП-5: що отримує клієнт

Припустимо, фірма має ексклюзивну пропозицію поширеної послуги, яке безперечно зацікавить користувачів мережі. Однак настільки вигідну пропозицію ніхто не бачить, адже молодий не оптимізований сайт знаходиться на самому дні видачі по даному пошуковому запиту.

За даними статистики, більшість читачів вибирають для подальшого переходу зі списку знайдених сторінок майданчики, що знаходяться на перших позиціях. Тому, чим вище рейтинг сайту, тим більше відвідувачів і краща віддача ресурсу.

Для того, щоб сайт виявився в числі лідерів, він повинен відповідати певним критеріям: бути привабливим для пошукових машин і корисний користувачеві. Таким чином, просування сайту в ТОП-5 – це робота, спрямована на поліпшення цих факторів.

Розкрутка сайтів Львів – Як вибрати оптимізатора?

Для ранжування веб-сайтів, по завіреннях пошукових систем, використовуються кілька сотень факторів. Алгоритми машин регулярно оновлюються і тримаються в суворій таємниці, а постійні зміни вимог з боку пошуковиків зобов’язують сео-студії завжди бути в тренді. Далеко не всі сеошники витримують жорстоку конкуренцію і часто сходять з дистанції. У цьому плані наша компанія дуже успішна і є винятком. Для нас просування сайтів в ТОП-5 – щоденний копіткий процес, що приносить прибуток нашим клієнтам.

  • Великий досвід в СЕО дозволяє нашим фахівцям блискавично підлаштуватися під нові вимоги систем пошуку.
  • Співробітники компанії регулярно підвищують професійний рівень, відвідуючи семінари та конференції з питань оптимізації, в тому числі, і за участю представників Google і Яндекс.
  • Мета нашої роботи – не маніпуляції пошуковими ботами для досягнення миттєвого результату, а праця, спрямованя на завоювання стабільних позицій в топі на значний час.

Просування сайтів
Слід зазначити, що просування сайту в топ-5 не одноразова дія і коригування тих чи інших факторів необхідно проводити регулярно. Наша компанія не кидає клієнтів після того, як досягається прийнятний результат. Регулярне оновлення контенту, підстроювання юзабіліті під нові вимоги, періодичний аудит показників і технічний супровід веб-ресурсу теж є полем діяльності нашої компанії.

Ми зробимо так, що сайт не буде просто даниною моді і номінальним атрибутом фірми, а стане дійсним інструментом отримання прибутку.