Розкрутка сайтів
Просування медичного сайту – завдання серйозна, рішення якої має сенс довірити виключно професіоналам, що володіє значним досвідом у своїй галузі. Це обумовлено специфічним підходом, що істотно відрізняється від принципів, відповідно до яких оптимізатори здійснюють просування сайтів Львів інших тематик. Адже на медсайт користувачі приходять не з метою покупки, а щоб довірити своє здоров’я. Інша причина – популярність медичних тем. Протягом лише одного місяця користувачі вводять в різні пошукові системи близько 13 млн. подібних запитів.

Запити користувачів тут можна умовно розділити на три групи:

  1. Близько 35% в пошукових системах шукають «лор прийом, гінекологія, урологія ціна», тобто з лікарської спеціалізації.
  2. Ще 25% вводять запити, виходячи з дій, які потрібно зробити: «МРТ головного мозку, здати загальний аналіз крові, УЗД нирок» і т.д.
  3. Приблизно 40% здійснюють пошук в узгодженні з ознаками захворювань: «підвищений тиск, болі внизу живота, головний біль, біль в спині».

Отже, просувати медичні сайти розумно по найбільш цільовим для них запитам, а саме, по online-запитам представників першої і другої груп. Здійснюють по ним пошук користувачі – потенційні пацієнти, споживачі медпослуг.

У лідери в найкоротші терміни: просування медичних сайтів

Ефективне просування в ТОП-10 сьогодні неможливо без урахування змін, які відбулися в порядку модерації медпослуг.
Просування сайтів
Щодня сотні тисяч користувачів шукають в мережі ваші послуги. Якщо ваша мета – привернути цільову аудиторію і вивести медичний ресурс на перші сторінки пошукових систем, необхідно провести внутрішню оптимізацію і роботу над зовнішніми чинниками

Ефективне просування медичних сайтів – один з напрямків нашої діяльності. Ми займемося складанням семантичного ядра, виконаємо внутрішню оптимізацію, перелінковку, Розробимо стратегію статейного просування. І все це по найдоступнішими цінами. Співпраця з нами – гарантія успішного просування вашого ресурсу, можливість залучити нових цільових відвідувачів.