Розкрутка сайтів
Для того, щоб інтернет магазин, корпоративний сайт чи сайт візитка, що пропонує замовлення товарів або послуг, приносив прибуток, він повинен бути правильно складений. Для цього сторінки повинні бути оформлені правильним чином і наповнені потрібною для відвідувачів інформацією. Написання унікальних статей необхідні для кожної сторінки сайту.

Написання статей для сайтів є головним кроком до просування сайтів. Завдяки правильній інформації на сторінках у клієнтів або відвідувачів Вашого сайту складеться гарне враження про компанію та послуги. Крім того, правильно написані статті дозволять потенційним клієнтам знайти Ваш сайт через пошукові системи.

Грамотний копірайт – запорука виводу сайту в ТОП

Самостійно написати такі тексти досить важко, адже статті повинні бути цікавими, легко читатись і правильно складеними, що дозволить пошуковим системам знаходити клієнтів по тексту на ваших сторінках. У такому випадку приходить на допомогу написання статей у копірайтерів, які зможуть написати цікаві та пізнавальні матеріали для притягнення потрібної аудиторії. Статті повинні бути на сторінках кожного товару або послуги і клієнти повинні знайти відповідь на поставлене ними питання в таких текстах.
Просування сайтів
Як же написати статті для сайту? Звичайно, це справа не проста, адже необхідно не тільки знати всі особливості кожного товару і вміти красиво і грамотно писати, але й мати навички у сфері пошукової оптимізації сайту. Такий текст допоможе підвищити сайт у видачі пошукових машин, піднявши його позицію вище. Для людей, яким не відомо про такі аспекти просування сайтів Львів, дуже складно буде написати подібну інформацію і просунути сайт за рахунок написання статей.

Ціни за написання унікальних статей у Львові

За написання статей вартість визначається від розміру тексту і його складності. При цьому можливий варіант, коли автор напише пробну статтю, замовник її прочитає, скаже свою думку і побажання, а після будуть написані інші тексти. Написані статті автор може самостійно розмістити на вашому сайті.

Також для просування можна написати тексти з різними ключовими запитами. Для розміщення на сторонніх сайтах написання статей ціни ставляться мінімальні. У статтях вказуються посилання на сторінки вашого сайту, від чого у клієнтів буде більше шансів потрапити з пошукової системи саме на ваш сайт.

Написання унікальних статей для нових сайтів у Львові

Для новостворених сайтів рекомендується скласти список основних послуг або видів товарів і помістити всі товари по різних сторінках. Основних сторінок повинно бути в межах 10-20 штук. Це дозволить структурувати основні запити і просувати Ваш інтернет-портал по потрібних запитах із зазначенням посилань зі статей. Така структура має пріоритет в пошуковиків, гарантує зростання позиції сайту і відсутність санкцій. Після виконання зазначених вище дій сайт необхідно просувати далі, публікуючи статті з посиланнями на Ваш сайт із сторонніх ресурсів.

Написання текстів для сайту – Рерайт у Львові

Написати хороший текст – робота не з найлегших, а написати, так, щоб його полюбили пошукові системи, повірили клієнти, щоб при цьому він був яскравим, місцями креативним, працював на імідж компанії, ще складніше. Тому, ми готові Вам запропонувати: написання текстів для сайту. Зараз наповнення сайту контентом – це одна з найбільш затребуваних послуг копірайтерів в інтернеті.

Ви замовили послугу «Розробка сайтів Львів», тепер вам треба його заповнити. Навіщо сайту унікальний контент? Наповнення сайту хорошим копірайтером гарантує Вам по-перше, отримання цікавого і унікального контенту для сайту, який напевно зацікавить його відвідувачів, що дозволить стимулювати переглядати якомога більше сторінок і проводити більше часу на Вашому ресурсі, по-друге, унікальний контент – це успіх в розкрутці Вашого сайту, тому пошукові машини враховують цей фактор при просуванні сайтів ТОП 10.

Ми пропонуємо тексти на замовлення, які допоможуть вашому проекту стати вище конкурентів, і отримати додаткову перевагу у відвідувачів і пошукових машин. Замовити текст у нас – вигідно, надійно і Ви зможете вбити відразу двох зайців одним махом!

Написання унікальних статей у Львові – 15$ (5000 символів)

Що зазвичай із себе представляє текст для сайту? Звичайно, він мало схожий на статтю в газеті чи журналі, та й цільова аудиторія інша, тому його читають не так вдумливо, а найчастіше, просто переглядають. Однією з важливих відмінностей текстів для сайту від друкованих є: невеликий обсяг та інформативність. Однак є все-таки і загальне, щоб зацікавити користувача вміст має бути: унікальним, при цьому текст повинен відповідати певним технічним вимогам і бути оптимізований під пошукові машини. Інакше Ваш сайт, навіть незважаючи на унікальні і якісні тексти, з’являтиметься не ближче 5 сторінки у видачі та навряд чи приверне відвідувачів. Відмінно все це поєднує в собі seo копірайтинг.

Мета seo-копірайтингу:

Підвищення позицій сайту в пошуковій системі при запиті за ключовими словами. Головною запорукою успіху є – по-перше, грамотно складене семантичне ядро, по-друге, досягнення оптимальної щільності ключових слів у тексті і, по-третє, правильно розставлені теги.