Розкрутка сайтів
Якщо раніше наявність власного сайту було всього лише доповненням до «бази» бізнесу, сьогодні воно стає необхідною умовою його функціонування. Але мало створити і зареєструвати свій веб-сайт: потрібно здійснити просування сайту в ТОП-10, інакше толку буде нуль. Наша компанія знає, що таке грамотне просування сайту: ви можете розраховувати на допомогу, навіть якщо ваша справа тільки починає набирати обертів.

Просування сайтів Львів передбачає ряд етапів, які поступово виводять його на «верхівку» айсберга, яким є будь-яка пошукова система.

Як ми будемо просувати ваш сайт?

Почнемо по порядку.

  1. Підготовчий етап. Він починається з аналізу аналогічних компаній, їх місця в тій чи іншій області ринку. Складається черговість дій, які дозволять «прищепити» молодій компанії конкурентоспроможність.
  2. Внутрішня оптимізація. Це SEO і все, що з ним пов’язано. На даному етапі продукт просувається «з вивороту». Кардинальним змінам піддається, в першу чергу, текстова складова порталу. Весь контент коригується за правилами сео-оптимізації та структурується відповідним чином.
  3. Удосконалюється навігація по сайту, змінюються заголовки і «шапки» (адже саме з них починають свою роботу роботи пошукових систем). Оптимізація здійснюється, в першу чергу, за рахунок вдало складеного семантичного ядра, в яке входять ключові запити.
  4. Зовнішня оптимізація. Клієнт може потрапити на ваш сайт і випадково: просто за ключовим словом, яке набирає в пошуковику. Але неможливо поставити виробництво на потік, сподіваючись виключно на примхи долі: потрібна стабільність. Саме для цього й існує зовнішнє просування. Воно передбачає роботу із зовнішніми посиланнями (на сторонніх ресурсах розміщують посилання, що ведуть на шуканий сайт). Крім того, портал обов’язково реєструється в різних тематичних каталогах. На даному рівні розкрутки сайту підвищується індекс цитованості – і це теж додатковий плюс до успішності вашого бізнесу.
  5. Створення сайту, який буквально за кілька місяців вийде в лідери в провідних пошукових системах – не таке вже нездійсненне завдання. Складніше змусити його утриматися на цій висоті. Наші фахівці знають: грамотне просування сайтів – це не тільки робота над контентом, посиланнями, структурою, але і постійна робота над отриманим результатом. Ми будемо виступати в ролі апарату штучного дихання для вашого сайту до тих пір, поки він не навчиться «дихати» самостійно.

Переваги нашої компанії

Просування сайтів

  • у нас працюють фахівці високого рівня з цінним досвідом за плечима
  • ми виконуємо просування «під ключ»: починаючи від аналізу і закінчуючи моніторингом та звітністю
  • ми знаємо специфіку Яндекса і цілеспрямовано виводимо сайт в ТОП саме в цій пошуковій системі
  • наша компанія забезпечує максимальний приплив клієнтів у стислі терміни
  • ми вміємо не тільки досягати високих результатів, але і закріплювати їх
  • співпрацюючи з нашою компанією, ви можете розраховувати на чесні і відкриті відносини.

Замовте просування сайту у нас і забезпечте собі стабільно зростаючий дохід. Це просто!