Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальність

Так як пошукові системи дуже вимогливі до якості контенту на сайтах, то останнім часом стають все більш популярні програми і онлайн-сервіси з перевірки унікальності контенту.

Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальністьУнікальність статей має величезне значення як з точки зору звичайних відвідувачів, так і пошукових систем, адже скопійована з опублікованих раніше джерел інформація вже не мають особливої цінності. В результаті застосування не унікальних статей сайт може втратити відвідувачів і позиції в пошукових системах.

Варто пам’ятати, що контент сайту повинен доносити людям корисну інформацію, щоб сайт відрізнявся від конкурентів.

Для того щоб з’ясувати ступінь унікальності текстів і існують відповідні програми (Advego Plagiatus, Etxt Антиплагіат) і сервіси. У цій статті ми розглянемо інструменти онлайн перевірки тексту на унікальність для перевірки унікальності текстів.

Розробка сайтів Львів – 063-238-14-95

Сервіс перевірки унікальності контенту Text.ru

На сайті text.ru крім біржі статей є також сервіс для перевірки унікальності контенту. На відміну від конкурентів, даний сервіс ґрунтується на абсолютно нових алгоритмах перевірки тексту на унікальність. Даний сервіс практично не має аналогів, адже він дозволяє визначити і відхилити статті, що пройшли поверхневий рерайт.

Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальністьЗавдяки даному сервісу замовник може не побоюватися, що замість копірайту він купить рерайт. Процес перевірки тексту на унікальність досить швидкий і не вимагає обов’язкової реєстрації користувача на сайті, однак, під час підвищеного навантаження на сайт, незареєстровані користувачі можуть бути обмежені в доступі.

Крім того, на даному сайті можна придбати статті високої якості, адже його правила дуже суворі і вимоги до авторів статей високі.

Сервіси сайту text.ru відрізняються гарною функціональністю і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що забезпечує зручність під час роботи.

Сервіс Content-Watch

Безкоштовний сервіс для перевірки унікальності тексту Content-Watch розташований на сайті content-watch.ru. За твердженнями розробників їх система заснована на базі багатоступеневих алгоритмів унікальної розробки. Після аналізу тексту сервіс показує ступінь унікальності в процентах і вказує джерела з текстом, що збігається.

Незареєстровані користувачі можуть здійснювати до п’яти перевірок текстів в день з одного IP адреси, обсяг тексту при цьому має обмеження до 3000 знаків. Після реєстрації кількість перевірок зростає до двадцяти, а обсяг тексту збільшується до 10000 символів.

У роботі даний сервіс показує хорошу результативність, проводячи аналіз текстів досить швидко і якісно.

Сервіс Findcopy

Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальністьСистема Findcopy розташовується за адресою findcopy.ru. Вона може перевіряти на унікальність як вже розміщений в інтернеті текст, так і текст, введений в спеціальне поле. Мінімальний обсяг тексту для перевірки повинен бути більше 600 символів.

Даний сервіс надає можливість перевірити схожість двох текстів. На даний момент система є умовно-безкоштовною, маючи обмеження в безкоштовному режимі до п’яти перевірок тексту, з інтервалом у часі перевірок не менше двох хвилин.

Якщо ж користувач зареєструється і внесе кошти на баланс сервісу, то він буде мати доступ до функції автоматичного пошуку плагіату з ціною однієї перевірки в 3 центи.

Сервіс Istio.com

Ще одна система для перевірки текстів і сайтів на унікальний контент – Istio.com. Характерною особливістю даного сервісу є те, що він абсолютно безкоштовний і не має яких-небудь обмежень.

Російськомовні тексти перевіряються з використанням технології Яндекс.XML, англомовні – за допомогою пошукової системи Yahoo, також система може проводити аналіз тексту, створювати карту і словник і перевіряти орфографію.

Варто зазначити, що результати пошуку збігів відображаються у вигляді адрес посилань, які не вказуючи при цьому фрагменти тексту, що не зовсім зручно користувачеві, так що даний сервіс не можна назвати зручним для роботи.

Сервіс Copyscape

Система Copyscape, розташована за адресою copyscape.com, призначається для перевірки контенту сайту на злодійство, тобто вона шукає плагіат. Багато авторів вважають даний сервіс найкращим для перевірки унікальності статей, проте він працює тільки з опублікованими в Інтернеті сторінками. Для аналізу необхідно спочатку опублікувати текст на сайті. Під час роботи даної системи використовуються пошуковики Google і Yahoo.

Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальністьДана система є умовно безкоштовною.

Незареєстровані користувачі обмежуються за кількістю перевірок текстів за IP адресою, і у видачі відображаються тільки перші десять результатів пошуку. Після реєстрації і маючи преміум аккаунт користувач більше не обмежений у кількості перевірок та відображенні результатів, але при цьому вартість однієї перевірки складає 5 центів.

Також володар преміум аккаунта може в автоматичному режимі шукати сайти, що копіюють його контент, отримуючи звіти по електронній пошті.

Сервіс Антиплагіат

Система antiplagiat.ru є однією з найстаріших, і навряд чи може являти собою якийсь інтерес для копірайтерів, так як вона проводить аналіз текстів по базах рефератів, курсових та інших студентських робіт. Реєстрація для роботи з даним сервісом не обов’язкова, при перевірці кількість знаків обмежена до 5000.

Підведемо підсумок

Інструменти онлайн перевірки тексту на унікальністьІнструментів перевірки тексту на унікальність досить багато і легко захопитися технічними деталями, тому необхідно пам’ятати головне, що однією лише унікальності мало. Так як інформація, викладена на сайті, повинна бути:

  • Що зручно читається,
  • Не можна використовувати автоматично згенеровані тексти,
  • Сайт не повинен обманювати відвідувачів і пошукові системи.